hvordan man laver en tatovering stencil printer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-18

Stencils bruges inden tatoveringer at sikre, at tatoveringer er placeret korrekt og anvendes korrekt . Der er flere måder at lave en tatovering stencil , herunder hånd opsporing et design på kontakt papir eller udskriver en stencil ved hjælp af en termisk kopi maskine . En enkel og økonomisk måde at gøre en tatovering stencil bruger en ældre model dot-matrix printer og kulstof overførsel papir

Du skal bruge: .
Dot-matrix printer
Printerpapir .
Carbon overførsel papir .
Saks.
Glycerin-baserede deodorant .


1 .
Sørg for, at dot-matrix printer er tilsluttet den computer, du vil bruge og åbne det ønskede billede på computeren .
2 .
Udskriv billedet på en stykke printerpapir for at sikre , at designet er den korrekte størrelse og proportioner. Iagttage hvilken side af papiret det udskrevne billede er på så at karbonpapir kan placeres korrekt .
3 .
Indsæt kulstof opsporing papir i printeren bakke , der sikrer, at den øverste side af papiret vil modtage blækket . Den hvide side af kalkerpapir skal udsættes til printeren hovedet til at modtage blæk og tryk .
4 .
Klip billedet fra papiret . Bo tæt på kanten af papiret for at gøre stencilen nemmere at arbejde med .
5 .
Påfør deodorant til på huden , hvor tatovering vil være , og placere stencil overførsel nedad . Tryk hårdt for at overføre stencil billedet og fjerne papiret .

gode råd og advarsler


 • A dot- matrix printer virker ved at lægge pres på papiret under udskrivning , hvilket presser det øverste ark i kulstof overdragelsen , hvilket resulterer i en stencil . En laserprinter eller inkjet printer vil ikke opnå de samme resultater .
 • Hvis stencilen tårer under udskrivning , bruge en computer grafik program til at lysne mørke områder af designet . Overdreven mørk blæk kan forårsage den fine kalkerpapir at rive .


 • Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan man laver en tatovering stencil med en printer   

  Kommentarer

  Code:
  change