hvad er en blå tand dongle ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-18

En dongle er en kort netværkskabel , der forbinder en PCMCIA- adapter til et netværkskabel til computernetværk . Imidlertid er udtrykket " donglen " for nylig blevet populært at henvise til et USB-kabel strækker sig fra en USB perifer

Definition

. Bluetooth USB dongle er en ekstern USB- enhed, der bruges for at muliggøre en bærbar eller stationær computer til at kommunikere trådløst med Bluetooth -kompatible enheder .

Brug

Bluetooth USB Dongle fungerer som et netværk hub mellem kontorudstyr og Bluetooth -enheder , gøre trådløse filoverførsler let . Det sætter også den trådløse udveksling af data , billeder og lyd mellem to Bluetooth-kompatible enheder .

Programmer

Bluetooth dongles kan bruges til at forbinde en PC til en Bluetooth-mobiltelefon , der forbinder til internettet for at søge eller adgang e-mail, synkronisering med en Bluetooth PDA , oprettelse af et kontor netværk med en Bluetooth- adgangspunkt og kommunikere med andre Bluetooth- enheder .

funktioner

Bluetooth USB dongles tilbyder mange avancerede funktioner, herunder automatisk registrering , punkt-og-klik filhåndtering , træk-og-slip- fildeling , trådløs enhed synkronisering og trådløse dial up og LAN-tilslutning .

Pålidelighed

Bluetooth USB dongle har en intern antenne for at levere støjfri modtagelse under optimale betingelser . Bruger- niveau autentificering beskytter sikre oplysninger ved at sætte brugernavne og adgangskoder .


Previous:nothing Next:brugervejledningen for Toshiba laptops 

Kommentarer

Code:
change