hvordan man kan erstatte en ups

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-01-07

En variation i forbindelse med el udbud kan medføre en computerfejl . UPS ( Uninterruptible Power Supply) beskytter computere og tilbehør fra magten udsving , overspænding og udfald . Den indeholder overspændingsbeskyttelse kredsløb og batterier , der skal levere strøm til en begrænset mængde tid . UPS -enheder er tilgængelige i forskellige størrelser , afhængigt af mængden af strøm der er nødvendige for en computer og dens tilbehør

Du skal bruge: .
UPS enhed


1

Køb en passende erstatning . Din nye UPS skal kunne levere strøm nok , målt i volt og ampere , til at støtte din computer samt andre computer tilbehør . Tjek bagsiden af computeren og andet tilbehør til den mængde strøm, de skal hver især . Også tage hensyn til , hvor ofte du oplever strømsvigt og hvor længe de udfald typisk sidste .
2 .
Slut UPS ' batterier . For at holde batterierne frisk , gøre nogle fabrikanter ikke tilslutte batterierne til UPS . Åbne rummet for batterierne og tilslut ledningen fra batterierne til enheden .
3 .
Tilslut computerens netstik til en ledig stikkontakt på UPS , så stikket UPS ind i en stikkontakt . Også tilslutte den serielle ledning , der fulgte med enheden. Tilslut den ene ende til UPS og den anden ende til en seriel port på computeren .
4 .
Tænd for UPS , og tænd derefter computeren. Mange nyere computere er konfigureret til automatisk at registrere en ny enhed .
5 .
Konfigurer indstillinger på UPS . For eksempel kan du ønsker at indstille UPS'en sikkert slukke for computeren og edb-udstyr , når den registrerer et strømsvigt . Instruktioner for at konfigurere indstillingerne varierer , vil du nødt til at tjekke den håndbog

gode råd og advarsler


 • " VA rating " er betegnelsen for den mængde strøm . din computer eller computer tilbehør behov . Kontrollér bag på enheden for at finde ud af , hvad mærkeeffekt fabrikanten har givet . Disse oplysninger er opført som beløb i volt og ampere . Se også UPS enhedens emballage , et organ eller manuel for VA rating .
 • Når du vælger en UPS , skal du beregne VA rating for alle edb- udstyr . For eksempel , hvis en laptop har en 19V og 3. 5A rating og en printer behov 20V og 3,6 A , skal UPS kunne levere mindst 40V og 8A .
 • Du kan finde den administrative motorkraft for en laptop på bagsiden af computeren .
 • Detailhandlerne kan hjælpe dig med præcist at fastslå størrelsen af UPS du har brug for . Du bliver nødt til at kende effekt for din computer og tilbehør , når du går til butikken .
 • Undgå at overbelaste UPS med udstyr . Hvis enheden er overbelastet , vil det være i stand til at levere strøm når det er nødvendigt .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en mac g3 , der ikke vil genstarte   

  Kommentarer

  Code:
  change