hvordan man kan rense en tonerpatron for en HP LaserJet 5p

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-06

Laserprintere som HP LaserJet 5P kan producere fremragende kvalitet i indholdet til en overkommelig pris , men kun hvis disse printere og forbrugsstoffer er vedligeholdt ordentligt . Et korrekt vedligeholdt 5P kan give mange års problemfri gratis tjeneste , men ikke at opretholde printeren er korrekt , kan forkorte dets levetid . At sikre tonerpatronen er ren og fri for utætheder er en stor del af denne vedligeholdelse , da en utæt eller på anden måde defekt tonerkassette kan forårsage alvorlige skader på printeren .

Du skal bruge:
Printer
. Tonerpatronen .
Papirhåndklæder .
Ren klud .
Støvsuger .


1 .
Sluk for Laser Jet 5P printeren, og fjern strømkablet . Tillad printeren køle af et par minutter .
2 .
Åbn det øverste af printeren, og løft forsigtigt tonerpatronen ud . Fastsat nogle skrot papir på et bord og sætte kassetten på toppen af papiret .
3 .
Undersøg indersiden af printeren i alle akkumulerede toner . Det er normalt for nogle toner at være inde i printeren , men en stor mængde kunne tyde på , at tonerpatronen er utæt .
4 .
Brug en lille håndholdt støvsuger til at fjerne akkumulerede papirstøv og toner inde fra printeren . En lille tomrum som den slags bruges til at rense computere og tastaturer virker meget godt .
5 .
Løft tonerkassetten og se på papiret nedenunder . Hvis du ser en masse toner på papiret patronen har en lækage og bør udskiftes. Placere en utæt patron i printeren kan forårsage alvorlige skader .
6 .
Vend tonerkassetten , hvis den er fri for utætheder . Tør bunden af tonerpatronen med en køkkenrulle for at fjerne eventuelle akkumulerede støv eller toner . Fortsæt aftørring bunden af toner , indtil der ikke er mere snavs eller toner .
7 .
Udskift den rensede tonerkassetten ind i printeren . Luk låget , fastgør strømkablet , og tænd printeren igen .


Previous:nothing Next:hvordan man rent Alienware laptop fans 

Kommentarer

Code:
change