hvordan man kan sikre sig en position i spilindustrien

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-02-28

Video Games har eksploderede på scenen i det sidste årti eller deromkring . Konsol salg som PS3 , har Xbox , Ninetendo DS , Wii , sammen med pc'er og MAC , holdt op med tempoet i spil bommen . Hvis du er en techie eller har en affinitet for Informationsteknologi drage fordel af trinene nedenfor for at sikre en lukrativ position i den stadig mere konkurrenceprægede gaming industrien
1 .
spille så mange videospil som du kan , om du kan lide det eller ej ( det helt sikkert hjælper, hvis du gør ) , med henblik på at uddanne dig selv på den hardware og software i forbindelse med diverse spil . Dette vil give dig mulighed for at få et forspring på industrien , og hvad spillene handler om .
2 .
Byg en gaming portefølje ved at tage associerede klasser . Deltag online sociale netværk tilknyttet konsoller , spil , og teknologien bag hver . Arbejde på projekter med andre spillere i branchen . Skrive tekniske artikler og udgive dem online . Der er en hel del lovlige forretninger, hvor du kan , (1 ) finpudse dine evner som en teknisk gaming forfatter , og ( 2 ) skabe et navn for sig selv i branchen . Tilføj alt, hvad du skal gøre for at dine it genoptages, så dette vil hjælpe dig til at skabe en stærk portefølje .
3 .
Vis dine evner via YouTube og Industri Forums . Mange brancheeksperter deltager i disse fora , og det er en værdifuld måde at få eksponering .
4 .
Find et sted eller et selskab , som vil give dig mulighed for at arbejde som praktikant . En praktikplads vil give dig mulighed for at opbygge dine færdigheder, der og vil være et værdifuldt aktiv for din portefølje . Det gør ikke noget, hvis Praktik er lang eller kort , det afgørende er, at du er i stand til at vise , at du har afsluttet projektet.
5 .
Der er et utal af job i den video gaming industrien derfor er det vigtigt, at du finder en der passer dig . Gøre din forskning , spille spil , og finde ud af hvilket område du er mest komfortabel med . Du skal også finde et sted at arbejde , helst på et af de større hovedstadsområdet tekniske markeder , som en New York , Dallas , Atlanta , San Francisco ( Silicon Valley ) , Seattle , Minneapolis , Denver , og der er flere andre " ; High Tech " byer at vælge imellem .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lukke en iPod touch eller iPhone program, der er frosset 

Kommentarer

Code:
change