hvordan du tilføjer en anden SATA harddisk til en Dell Dimension 9100 computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-03-01

Dell Dimension 9100 computer bruger SATA-harddiske , de nyeste harddisk tilslutning standard , der giver højere data overførselshastigheder over ældre standard , IDE . Hvis du vil installere en anden SATA harddisk i din Dimension 9100 , kan du gøre det nemt med bare en skruetrækker , harddisk og datakabel

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Harddisk .
Harddisk datakabel .


1 .
Sluk computeren og fjern alle kabler fra bagsiden af det . Læg computeren ned på sin venstre side ( set fra forsiden af computeren ) og find dække frigørelseslåsen på bagsiden af computeren , nær den højre side af computeren . Tryk på denne for at udløse døren i højre side af computeren , kan der derefter løftes .
2 .
Find den primære harddisk i fronten af computeren , og find derefter en gratis drevbås under det primære drev . Tag skinnerne fra dette drev bugten og sikre dem til din harddisk ved hjælp af skruer , der er indeholdt i skinnerne . Skub harddisken ind i drevbåsen , når den er fastgjort til skinnerne .
3 .
Sæt den ene ende af harddisken datakablet til bagsiden af harddisken . Slut det andet kabel til en ledig SATA stik på bundkortet . Det bedste sted at slutte den er lige ved siden af kablet fra din primære harddisk er tilsluttet til bundkortet .
4 .
Sæt en fri strøm kabel fra din strømforsyning på bagsiden af harddisken . Sørg for, at både denne strømkablet og datakablet er fastspændt .
5 .
Luk computerens kabinet , vedhæfte kablerne til computeren og derefter tænde den . Du kan nu bruge den nye harddisk .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave computer strømkabel fittings 

Kommentarer

Code:
change