hvordan du fjerner mærkaterne fra min dv2000 håndfladestøtten

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-04-16

Klistermærker på computer -komponenter , så som din DV2000 håndledsstøtten , bliver laset og grimme efter et stykke tid , medmindre du fjerne dem . Nogle vil måske komme ud let , hvis du forsøger at skrælle dem ud med dine negle . Ofte , men denne er ikke tilfældet . Hvis du vil fjerne klistermærker effektivt , uden at beskadige håndfladestøtten , skal du blot brug for den rette stof for at løsne klistermærker

Du skal bruge: .
vatpind
Sprit .
Små plastik skraber .
Klude .


1 .
Sluk for computeren . Fugt spidsen af en vatpind i sprit . Alkohol er fint for rengøring mange elektronik . Det fordamper hurtigt , i modsætning til sæbevand .
2 .
Gnid podepinden rundt i kanten af den første mærkat du ønsker at fjerne , fugte kanterne godt med alkohol . Forsigtigt at skubbe klinge af en plastic skraber ( eller kreditkort ) mod et hjørne af mærkaten at løfte hjørnet .
3 .
Grib fat i hjørnet af mærkaten . Begynd at skrælle det . Hvis det giver en modstand , ising under den med sprit , som du trækker mærkaten . Solvens ejendom sprit hjælp opløse limen .
4 .
Brug samme procedurer på alle de klistermærker du ønsker at fjerne . Hvis nogen mærkat rest tilbage efter du har trukket dem ud , tørre håndfladestøtten med en klud fugtet i sprit .
5 .
Tør håndfladestøtten med en klud fugtet med vand . Tør området umiddelbart bagefter med en blød klud .

gode råd og advarsler


  • Ifølge Super User hjemmeside , kan du også bruge WD -40 for at fjerne disse klistermærker . Men du bør spray det på en klud første , ikke direkte på håndfladestøtten ( eller WD-40 kan rejse steder , bør det ikke ) . Du bliver nødt til at tørre område ned efter , med sæbe og vand , for at fjerne eventuelle WD -40 , der forbliver på håndfladestøtten .


  • Previous:nothing Next:karakteristika random access memory     

    Kommentarer

    Code:
    change