hvordan du installerer en harmoni trådløs extender

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-04-05

Harmony RF Wireless Extender er en enhed , der giver dig mulighed for at styre op til otte stykker elektronisk hardware med en fjernbetjening . Det virker ved konvergerende modtagere fra mange enheder i ét sted , som tillader en fjernbetjening , der normalt har begrænset kontrol over to eller tre enheder for at sende signaler igennem for at nå otte modtagere . Du kan bruge Harmony Wireless Extender til at styre TV , kablet boks, dvd- afspiller , stereo og andre stykker af udstyr i dit hjem med en enkelt fjernbetjening
1 .
Tænd computeren .
2 .
Slut et USB-kabel til en USB- port på computeren og derefter slutte det til USB- porten på Harmony Wireless Extender . Den computer vil erkende, at enheden er tilsluttet .
3 .
Isæt software , der fulgte med enheden i det optiske drev . I computere med Windows operativsystemer , en installationsguide vises på skærmen , når indsættelse af disken til at guide dig gennem processen .
For Mac -styresystemer , er du nødt til at klikke på disken ikon på skrivebordet , og klik derefter på " Mac " mappe , og endelig skal du klikke på " Harmony Remote Software . mpkg "for at starte installationen .
4 .
Monter Harmony Wireless Extender tæt på det sted, hvor du gemmer de enheder , at det vil styre .
5 .

Peel mærkaten ud af hver udleder du vil bruge og placere en emitter nær signalet modtageren på den enhed, hvis fjernbetjeningen vil styre . For eksempel , hvis du trykker på en knap på kablet fjernbetjening , en lys på kablet boks vil blinke . Du placere emitter nær lyset på kabelboks.
6 .
Sæt hver emitter , at du bruger i Harmony Wireless Extender .
7 .
Sæt Harmony Wireless Extender 's strømforsyningen til en strømkilde og signalerne fra alle dine enheder vil blive udvidet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan identificere ram hukommelse værdier 

Kommentarer

Code:
change