64 bit bærbar vs 32 laptop bit operativsystem

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-17

En 64- bit operativsystem vil generelt forbedre en bærbar computer 's ydeevne og hastighed over en traditionel 32- bit operativsystem . Forudsat at alle integreret hardware og software i den bærbare computer , er 64- bit klar , vil programmer belastning og gennemføre hurtigere

Laptop Computing

I en bærbar computer , er oplysninger først anbringes på en computers hukommelse fra harddisken , før processoren kan udføre instruktioner . Denne information flow er nødvendig , fordi processoren er designet til at arbejde på oplysninger kun fra hukommelsen . En 64- bit system er i stand til at håndtere disse data bevægelse hurtigere end en 32- bit system .

dataoverførselshastigheder

En bærbar computer 's databus er involveret i passagen af data mellem hukommelse og andre enheder . Sats for dataoverførsel mellem og blandt enheder er dobbelt så hurtigt i en 64- bit data bus som i en 32- bit system .

Multitasking

Når en bærbar computer har flere aktive programmer , processoren arbejder på flere forskellige sæt af oplysninger . I sådanne multitasking scenarier , løber den bærbare computer ud af plads på RAM , og er nødt til at stole på data gemt på harddisken . En 64- bit system gør det muligt for processoren at hente data fra harddisken hurtigere , giver hurtigere gennemførelse gange i forhold til en 32- bit system .

Performance

En 64- bit laptop resultater i forhold til en 32- bit , kan fuldt ud værdsat , når du kører ressourcekrævende processer . For generelle computing opgaver er forskellene mellem de to ubetydelige .

Forenelighed

Konvertering til et fuldt 64- bit system kræver hele systemet ændringer for fuld kompatibilitet , mens enhver computer kan støtte en 32- bit system . Til 64- bit computing , har hardwarekomponenter at støtte de mere avanceret teknologi og operativsystem og processor er nødt til at være aktiveret for 64- bit .


Previous:nothing Next:hvordan man kan erstatte en USB-port på en Dell Latitude 

Kommentarer

Code:
change