Hvordan installerer jeg hukommelse i min Dell 4500s computer ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-07

Dell 4500S stationære computer er en forbruger-niveau computer , som kan bruges til en lang række applikationer . Hvis du installerer ekstra hukommelse i denne computer , kan du køre flere programmer på én gang . Hukommelsen installationen ikke kræver avanceret computer færdigheder , og kan gøres på bare et øjeblik

Du skal bruge: .
Ink resetter værktøj


1
.
Tag computeren fra stikkontakten . Også fjerne forbindelser til skærm, tastatur, mus og eventuelt andet påmonteret .
2 .
Læg computeren på højre side ( set fra forsiden af maskinen) . Tryk knapperne på toppen og bunden af bagsiden af computeren , mens du trækker op i venstre side af sagen . Dette vil åbne computerens kabinet , der giver dig adgang til computerens interne .
3 .
Find hukommelsesmoduler , der er arrangeret parallelt med hinanden . Modulerne vil sidde i slots på computerens bundkort og bør strække sig fra bundkortet med et par inches .
4 .
Tryk på bøjlelåsene , der er øverst og nederst på hver hukommelsesmodul at fjerne det fra computeren ( hvis nødvendigt). Indsæt et nyt hukommelsesmodul i sprækken og tryk på det, indtil låsetapperne snuppe på plads .
5 .
afslutte sagen på computeren , drej den opretstående og sætte det i. Du kan nu bruge computeren med det nye hukommelse du har installeret.


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter laptop motherboards 

Kommentarer

Code:
change