Sådan nulstiller blækpatroner chips

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-07

En række af printer patron fabrikanter , såsom Epson og Canon , skal du installere radiobrikker på patroner . Formålet med disse chips er at underrette printeren, når patronen løber tør for blæk . Når du fylder patronen , har chip nulstilles ikke af sig selv og dermed ikke anerkender patronen som fuld . I så fald skal du nulstille det manuelt til at bruge genopfyldte patron blæk

Du skal bruge: .
Ink resetter værktøj


1
Gå til . en computerhardware butikken for at købe en blækpatron chip resetter . Du kan købe det hos en online butik så godt ( se Resources ) . En blæk resetter er en lille , billig værktøj brugt til nulstilling patroner . Da forskellige blæk resetter modeller er kompatible med forskellige patroner , skal du være forsigtig med at købe en resetter , der understøtter din patron model .
2 .
Tag patronen ud af printeren , og hold det på hovedet ned . Ved at gøre dette , vil frigivelsen huller være pegende opad . Hold blæk resetter i den anden hånd på en måde, LED lys peger opad . Placer resetter stifter lige foran patronen chip og trykke dem sammen . Sørg for at alle stifterne kommer i kontakt med chip på samme tid .
3 .
Hold benene mod chip af patronen i tre til fem sekunder . Når lyset på resetter lyser grønt , er patronen nulstille , og er klar til brug .


Previous:nothing Next:virkningerne af edb butikker 

Kommentarer

Code:
change