Sådan nulstiller du en bluetooth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-17

Når du har parret en Bluetooth-enhed med din mobiltelefon eller computer , den beder om en PIN-kode eller en sikkerhedskode . Forbindelsen mellem både Bluetooth -enheder er etableret på grundlag af denne kode . Hvis du ikke længere interesseret i at tilslutte både enheder i fremtiden , bør du nulstille koden. Ved at nulstille , vil Bluetooth -enheder slette den eksisterende kode og vil bede dig om at skrive den igen , hvis du nogensinde beslutter at parre dem igen
1 .
Gå til menuen på din mobiltelefon . Søg gennem tilslutningsmuligheder og vælg ' Bluetooth 'valgmulighed . I menuen Bluetooth , vil du se de enheder , at din telefon i øjeblikket er parret med .
2 .
Brug retningstasterne tasterne på telefonen for at vælge den enhed, du ønsker at fjerne parringen . Du vil se en række muligheder i genvejsmenuen . Vælg ' Slet /reset PIN ' . Dette vil nulstille sikkerhedskoden tilbage til standard koden , som normalt er 񟍰 ' .
3 .
Afbryd tilslutningen af Bluetooth-enheder ved blot at vælge 'Fjern ' /' Slet 'på din mobiltelefon . Hvis du ønsker at parre enheder i fremtiden vil du nødt til at skrive i en ny fondskode.


Previous:nothing Next:hvordan man kan afvikle en Acer Aspire 5100



 

Kommentarer

Code:
change