bærbar skærm udskiftning instruktionerne

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-16

Hvis din bærbare computer skærmen ender brudt , er alt ikke tabt . En udskiftning skærmen kan ikke være meget dyrt , og med de rigtige redskaber og en lille smule af din tid , kan du erstatte den knækkede skærmen og være tilbage på sporet på kort tid . Som en ekstra fordel , kan den nye skærm være lysere eller klarere end den gamle

Du skal bruge: .
Jewelers skruetrækker sæt


en
. Frakobl laptop fra magten , og fjerne batteriet for at undgå enhver chok risici .
2 .
Pry ud skruen dækker omkring ansigtet af den bærbare computer skærmen ved hjælp af mindste fladt hoved juvelerer skruetrækker . Skruen dækker kan være gummi prikker , cirkulære plastovertræk eller hård plast hætter .
3 .
Skru alle skruer , placere dem et sikkert sted , så de ikke bliver tabt . Overvej om dem ud i det samme mønster , de kommer fra den bærbare computer skærmen .
4 .
forsigtigt lirke indersiden ud fra hele skærmen ved hjælp af mindste juvelerer skruetrækker igen . Vær meget forsigtig , da det er nemt at snap off fanerne .
5 .
Fjern skruerne i LCD -panelet på plads igen indstilling dem til side i det samme mønster, hvorefter de kom ud af den bærbare computer . Frakobl kablerne fra skærmen og gå til frekvensomformeren og video kort, og fjern den gamle LCD -skærmen .
6 .
Installer den nye skærm , sætte den ind i grafikkort og derefter frekvensomformeren. Sæt skærmen skruer fast , men ikke for stramt .
7 .
Tænd den bærbare computer på og sørg for den nye skærm virker som det skal . Derefter omhyggeligt snap den indvendige ringen tilbage på plads rundt på skærmen , og vedhæfte skruerne i falsen på . Udskift skruen covers og gummi bump .


Previous:nothing Next:hvordan man åbner en Medion bærbar 

Kommentarer

Code:
change