computeren definition af lydkort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-19

Bluetooth -teknologi er nyttig for trådløst at forbinde mobiltelefoner , printere , webcams og andre enheder til din computer . Det giver dig mulighed for at nå alle funktionerne i enheden uden rod af ledninger og stik . I de fleste tilfælde bør Bluetooth være aktiveret som standard på Dell Studio 17 maskiner , men hvis Windows er blevet sædvane -installeret , kan du blive nødt til at geninstallere Dells Bluetooth-driveren og manuelt aktivere Bluetooth-funktionen. Både Dell og Microsoft har gjort denne proces simpel.

Du skal bruge:
internetforbindelse
. Windows XP Service Pack 2 eller nyere .

Instruktioner


1 .
Download Bluetooth driver til Studio maskiner fra Dells websted .

2 .
Åbn den downloadede driverinstallationsfilen og følg instruktionerne på skærmen for at installere Bluetooth-driveren .
3 .
Genstart computeren . Gør dette , selvom du ikke bedt om at gøre det på anlægget . En genstart vil sikre, at føreren er korrekt installeret, og installationen fil er ikke længere kører .
4 .
Tænd din Bluetooth -enhed ( dvs. printer , mobiltelefon , osv. ) .
5 .
Klik på " Start " knappen, vælge " Kontrolpanel " åbne "Netværk og Internet " panel og vælg " Opsætning af en Bluetooth- enhed . " Bemærk, at have denne mulighed, skal Control Panel være i "kategori visning. " Hvis det er i " Klassisk visning " skal du blot klikke på " Skift til kategorivisning " linket i venstre side panel .
6 .
Klik på " Add " knappen i dialogboksen , der vises .
7 .
Klik på " Næste . "
8 .
Enkelt- klik den enhed, du ønsker tilsluttet din computer fra den viste liste , og klik på " Næste ".
9 .
Indtast en adgangsnøgle i den relevante rubrik , hvis enheden kræver en . Bemærk at de fleste enheder ikke vil kræve en adgangsnøgle som standard . Klik på " Næste ".
10 .
Klik på " Find og installer driveren software " , når den "Fundet ny hardware " vises .
11 .
Indsæt den cd , der fulgte med din enhed til at installere driveren til enheden , hvis du bliver bedt om at gøre det .

12 .
Klik på " Udfør ".

gode råd og advarsler


 • at spare tid , kan du ønsker at installere enhedsdrivere , før du aktiverer Bluetooth- funktionen på din Dell . Dette vil give dig mulighed for at springe trin 11 , da Windows automatisk vil finde driverne .
 • Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Bluetooth-driveren allerede er installeret på din maskine , så tjek for at se om " Opsætning af en Bluetooth- enhed "er fundet i dit kontrolpanel ( se trin 5 ) , hvis det er der , er Bluetooth driveren allerede installeret, og du kan oprette forbindelse til enheden ved at følge den proces, der er beskrevet i trin 4 og 12 , og hvis det ikke er der , begynder med trin 1 .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan refill blæk i en hp sort patron 27   

  Kommentarer

  Code:
  change