historien om computer design

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-16

De første computere blev brugt som meget basale maskiner til at udføre meget grundlæggende og specifikke opgaver . Fra disse prækursorer, er den moderne computer integreret deres opgaver, samt mange nye ind i en enkelt enhed, der er alment tilgængelige

Simple Computere

I 1940 blev en regnemaskine prototype demonstreret af George Stibitz , en forsker af Bell Telephone Company . Denne lommeregner kan fjernadgang via særlige telefonlinjer .

Den programmerbare computer

Under Anden Verdenskrig , Bell fremmes deres relæ regnemaskine ved at tilføje muligheden for at programmere maskinen ved hjælp af punch papir . Punch papir blev fodret i computeren , og maskinen læse mønstre i papiret som data .

Desktop Computer

Den første kommercielle stationære computer blev udviklet af Hewlett Packard i 1966 .
I 1974 en computer udviklet af Xerox Palo Alto Research Center indgår den første mus .

Overførsel

I 1981 blev Osbourne 1 den første registrerede bærbare computer . Laptops fortsatte med at forbedre og blive lig med deres skrivebord counter- dele .

I 2007 blev Asus Eee den første netbook , en skelettet udgave af den bærbare computer meget mindre i størrelse gør det mere bærbar .

Yderligere Computer Innovation

Mobiltelefoner er begyndt at vedtage computer funktioner , der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til internettet og spille spil fra deres mobile enheder .

Touch-screen computere giver brugerne mulighed for at indtaste tastetryk og endda trække på en computer skærm .


Previous:nothing Next:hvordan man kan se film på en computer ved at køre et kabel fra computeren til tv’et 

Kommentarer

Code:
change