hvad er MHz i en processor ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-30

Central Processing Unit ( CPU ) er " hjernen " i en computer . Den behandler hver tast indrejse og klik med musen til ettaller og nuller og returnerer output til en skærm , højttalere eller en anden outputenhed . Den megahertz ( MHz ) etiket givet til hver processor installeret i en maskine der bruges til at angive hastigheden enheden kan gennemføre disse beregninger

Du skal bruge: .
Kontant

Funktion ! .

En megahertz er en million Hertz . Et Hertz er lig med en taktcyklus per sekund . En taktcyklus ligner et hjerteslag . For hver cyklus , processer processoren en beregning . Når en processor kan udføre millioner af beregninger i sekundet , er udtrykket " megahertz ", der anvendes , hvilket er almindeligt forkortet til " MHz ". Hurtigere computer processorer har en højere MHz værdier , der er mærket på en CPU -pakke .

Betydning

Hurtigere processorer og højere MHz værdier giver en mere effektiv , hurtig og formidable datakraft . Hurtigere processorer bruges i videnskabelige beregninger , spil og andet udstyr , der kræver hurtig computing . Hvert år , CPU producenter skabe hurtigere processorer . Nyere , mere avancerede processorer bruger nu gigahertz magt . Et gigahertz er lig til 1. 000 megahertz ( milliard Hertz per sekund ) .

Overvejelser

Andre faktorer afgør , hvor hurtigt en processor . Ordet størrelse er en anden overvejelse , der afgør den faktiske hastighed af CPU . Ordet størrelse afgør , hvor mange bits processor kan hente på én gang . Den første processorer, der bruges 8- bit processorer . Nyere processorer bruger 64- bit ord størrelser . Cache størrelsen er den mængde oplysninger processoren kan gemme . Cache er et sæt instruktioner processoren bruger ofte , så det sparer den for hurtigere behandling næste gang der er brug for

Typer

Der er to typer af processorer . RISC ( Reduced Instruction Set Computing ) og CISC- ( Complex Instruction Set Computing ) . RISC processoren kræver flere , mindre for at fuldføre en beregning opgave . En CISC -processor behøver kun en luns af oplysninger for at afslutte en opgave . Dog RISC processorer er hurtigere til at behandle mindre stumper af information end CISC -processor .

Hukommelse

Random Access Memory ( RAM ) arbejder direkte med processoren , og det bestemmer hastigheden på processoren . CPU'en henter oplysninger fra hukommelsen , processer det og sender det tilbage til hukommelseschips. Hvis hukommelsen er langsom eller beskadiget , processoren ikke er i stand til at behandle input med den maksimale hastighed, som det er i stand .


Previous:nothing Next:hp laptop fejlfindingsvejledning 

Kommentarer

Code:
change