hvad er de anvendelser, for en bootbar usb ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-29

En boot disk er aftageligt og bærbare digitale lagerenhed , der lagrer operation systemer eller utility programmer . Et USB- flashdrev er en kombineret flash -hukommelse datalagring og Universal Serial Bus ( USB ) -enhed . USB -flashdrev er en ideel opstartbar værktøj-they're billige og bærbare , og har højere lagerkapacitet end andre boot disk muligheder . Som startdisketter , tjener de en række formål

operativsystem installation

Det er frustrerende , men alle så ofte , et operativsystem-. om Windows , Mac eller Unix /Linux baseret-vil udvikle bugs , hvilket resulterer i den manglende evne til computeren til at starte korrekt. Måske er det et resultat af fejl i filsystemet på grund af en forkert lukning , tvunget genstart eller strømafbrydelse . Uanset spørgsmålet , er den ideelle løsning til allerede har en bootbar USB- forberedt drev . Du skal blot indsætte bootbar USB -drev i en USB- port på computeren og du er på vej til en korrekt opstart computer .

Data Recovery

Indimellem data på en harddisk er ødelagt eller beskadiget , hvilket resulterer i en utilgængelig harddisk . Derfor er operativsystemet , tilbehør og data kompromitteret . Uanset om det er en operativsystem fejl , eller filsystem eller harddisk fiasko , er det nødvendigt at få computeren til at starte og derefter overføre vigtige arkiver . Der er en række forskellige metoder til at nå dette mål , og noget software kan være nødvendig, men en bootbar USB er en integrerende del af denne proces .

Data Udrensning

udrensning, også kaldet sanitizing , er sletning af data fra en computer eller lagringsenhed , med den hensigt helt at fjerne de data, så det aldrig kan inddrives eller ombygget. Normalt dette sker før en computer eller lagringsenhed ændringer ejere . Udrensning kan være en kompliceret proces , der involverer manuelt at slette filer via DOS . En boot disk er nødvendig for at fuldføre denne proces-. en bootbar USB- drev er en perfekt løsning til dette dilemma på grund af dens tilgængelighed

Netbooks

Netbooks , også kendt som mini-notebooks , er små , lette og perfekt til tekstbehandling, e-mail , søgning og andre basale brug af computeren . På grund af deres grundlæggende funktion og minimalistisk karakter , behøver netbooks ikke har interne cd-rom- drev . De gør dog have USB- porte , klar til en bootbar USB -drev , der kan tilføje kraft og fleksibilitet til en netbook . Ved at have en bootbar USB -drev til netbook , sikrer netbook ejeren hun er i stand til nemt og hurtigt at tage sig af drift systeminstallationer , dato nyttiggørelse eller data udrensning spørgsmål , men kan også tilpasse driftsmiljøet ( om Windows eller Unix /Linux-baserede ) , viser software eller for at spille spil.


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en xbox 1 til en pc skærm 

Kommentarer

Code:
change