hvad er en DVI adapter ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-30

DVI adapter tillader forbindelser mellem video grænseflader, der bruger DVI stikket . DVI står for Digital Video Interface

Du skal bruge: .
Kontant

Bruger til DVI

DVI -forbindelser anvendes i high -end skærme , grafikkort og tv ! . at maksimere grafiske evner . Mange grafikkort producenter bruger mindst en DVI -port , som kan kræve brug af en DVI adapter til ikke-DVI -skærme . DVI blev kortvarigt anvendt med HDTV , men HDMI har overtaget .

Analog vs Digital

Det vigtigste formål med en DVI adapter er at konvertere et digitalt signal til et analogt signal . VGA er en analog standard med lavere opløsning end DVI , og dermed er adaptere bruges til at forbinde VGA-skærme til computere med DVI video .

Fordele ved DVI

Som nævnt før , DVI giver højere opløsning end VGA eller analoge signaler . På mindre skærme , kan forskellen være ubetydelig , men på større skærme , er der en væsentlig forskel med hensyn til klarheden i billedet . Dette skyldes, at signalet nedbrydes ved konvertering fra digital til analog . Med DVI , dog forbindelsen er digital mellem kilde og destination , der giver mulighed for en bedre samlet billede kvalitet .

Typer af DVI adapter

DVI adaptere ikke kun konvertere digital til analog signaler . Forskellige computere og skærme bruger forskellige digital video output, herunder mini-DVI og HDMI . DVI adapter kan omfatte DVI til VGA , DVI til mini-DVI og DVI til HDMI

Future

Som opløsningen på grund af high definition programmering og databehandling fortsætter med at stige , en mere populær videoforbindelse er HDMI forbindelsen . HDMI bærer video og lyd i ét kabel . Fremtidige versioner af HDMI vil også omfatte data . HDMI-tilslutningen kan bære en større båndbredde på oplysninger, der stammer i bedre billedopløsning .


Previous:nothing Next:hjælp til epson R230 cd udskrivning 

Kommentarer

Code:
change