hvordan du foretager fejlfinding en Epson Stylus C62 printer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-23

Epson printere som Stylus C62 er meget brugt af både private brugere og virksomhedsejere , og med den rette pleje og vedligeholdelse af disse billige printere kan give mange års problemfri gratis tjeneste . Alligevel er det vigtigt for alle printer ejer til at udvikle nogle grundlæggende fejlfinding færdigheder . Professionel service til en lille desktop printer som C62 vil være uoverkommeligt dyrt, så lære at løse fælles problemer på egen hånd er den bedste måde at holde printeren i tjeneste

Du skal bruge: .
printer.
Papir .
Lommelygte .
Pincet .
Trykluft .


1 .
Aflad papiret og sæt det til side . Shine en lommelygte ind i papirbakken og kigge efter eventuelle iturevet papir eller andet affald , der kan være tilstopning papirgangen og forårsager papiret til marmelade . Brug en pincet til at fjerne ethvert iturevet papir .
2 .
Spray komprimeret luft i papirbakken for at fjerne eventuelle akkumulerede papirstøv . Papirstøv kan være et stort problem , især med billigere mærker af papir . Rengøring af papirbakken kan reducere problemer med udskriftskvalitet samt papirstop .
3 .
Læg en eller to stykker papir i printeren og sende en test job . Watch som papiret føres ind i printeren , og sørg for at det er fodring lige . Hvis papiret ser ud til at være skæv , skal du justere papirstyrene , så de passer stramt mod begge sider af papiret .
4 .
Undgå at overfylde skuffen . Mange jamming problemer med Epson printere er forårsaget af en overfyldt papirbakke . Det er bedst at holde papirbakken ikke mere end 75 procent fuld . Fyldning det til fylde linje kunne medføre , at printeren at få fat i mere end ét ark papir ad gangen .
5 .
Højreklik på Status Monitor på proceslinjen at rengøre og justere printhovedet . Denne status skærm er et ikon , der ligner en printer . Højreklikke på ikonet og vælge enten " ren print hoveder " eller " justere print hoveder " fra menuen . Dette vil køre et hjælpeprogram til at rense printhoveder og løse eventuelle problemer med dysen spray mønster. Dette værktøj bør køres hver gang , at blækpatronerne er forandret , men det skal også køres , når der er et problem med udskriftskvalitet.


Previous:nothing Next:hvordan man kan refill blæk til en c9509 

Kommentarer

Code:
change