hvordan du installerer en Maxtor harddisk og sæt den til slave

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-24

Så du har fået en Maxtor harddisk , og du skal installere det og sæt den til slave . Der er to indstillinger for drev installeret på din PC , master og slave . Typisk , hvis du installerer en anden harddisk , skal du indstille den til at køre som en slave af det første drev . Installation harddiske kræver kun et par tråde , som allerede burde være inde i computeren , men processen bør ikke foretages af en novice

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1 .
Indstil de korrekte jumper indstillinger for din Maxtor til at være en slave . Dine jumpere er placeret på bagsiden af drevet. Jumperne er som regel bare en enkelt plastik stik, som dækker to ben i en serie af ben . Tjek din Maxtor 's manual for at se, hvor denne plug bør placeres for slave , nogle gange kan det indebære at fjerne den helt
2
Fjern computerens dæksel. . Dette kan indebære at fjerne et par skruer på siden eller bagsiden af computeren , eller måske vende et par kontakter eller knapper .
3 .
Monter din harddisk . Find en tom bås inde i din computer, kan du prøve umiddelbart under din nuværende . Holding drevet , så dens skruehuller i linje med dem på computeren , og indsæt hver af de fire skruer , der fulgte med drevet , indtil Maxtor er sikker .
4 .
Connect drevet . Først skal du finde et strømstik . Disse vil blive hvide plastpropper med tre eller fire huller i dem , og kommer ud af computerens strømforsyning . Indsæt en af disse stik i tykkere rektangulære port på bagsiden af Maxtor . Derefter finde IDE ledning der kommer ud af din nuværende harddisk , dette vil have en lang og fladt stik eller andet sted langs den . Stikket til den anden port på din Maxtor .
5 .
Genoprette og tilslut din computer .
6 .
Boot computeren, og indtast dens BIOS -skærmen . Hvis du er usikker på , hvordan man gør dette , se din computer , når start-up , og der bør være en besked fortæller dig hvad du skal gøre . Indtast den grundlæggende opsætning skærmen og find Primary Slave under " Drives ". Vælg din Maxtor drev , derefter afslutte BIOS og genstarte computeren.

gode råd og advarsler


  • BIOS menuer varierer vildt af computeren . Hvis du har problemer med BIOS , tjekke din computers manual for yderligere information .


  • Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding en oki data printer     

    Kommentarer

    Code:
    change