hvordan du installerer en OS ved hjælp af en usb dvd-drev

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-21

Et USB- dvd-drev er en type eksternt drev , der sluttes til din computer ved hjælp af en USB- port . Dette er i strid med almindelige DVD- drev , der er interne og sæt direkte i computerens bundkort . Selvom en USB DVD -drev er uden for din computers sag i modsætning til inde , kan du stadig bruge den til at installere et nyt operativsystem på din computer . Du skal bare sørge for at alt er opsætningen , før du tænder din computer
1 .
Sørg for at dit USB DVD -drev er korrekt tilsluttet computeren . USB-kablet , der løber ud af den eksterne drev skal sættes i en USB- port på computeren sag . Derudover strømkablet , der løber ud af den eksterne drev skal sættes i en stikkontakt i dit arbejdsområde .
2 .
Sæt dit operativsystem installation disk i den eksterne USB DVD -drev .
3 .
Genstart computeren . Efterlad disken i drevet . Også , forlader drevet tilsluttet computeren og tændt .
4 .
Klik på " Install "på operativsystem installation program, når det dukker op på skærmen .
5 .
Klik på " Næste " for at fortsætte gennem opsætningen program til dit snart-til-være nye operativsystem. Input personlige oplysninger , at programmet beder om . Når indstillingen bliver tilgængelig , klik på " Finish ". Dette vil installere operativsystemet på din computers harddisk bruger disken i det eksterne USB DVD -drev .


Previous:nothing Next:hvordan man genstarter en hk omni 6000 laptop 

Kommentarer

Code:
change