hvordan du installerer en blækpatron på en lexmark serie X1270

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-13

Lexmark X1270 All-In- One printer og scanner er udgået, men reservedele og blækpatroner er stadig tilgængelige . De X1270 bruger to blækpatroner : en farveblækpatron og en sort patron . Den sorte blækpatron normalt vare længere end den farve patron , men det vil afhænge af , hvor ofte du udskriver i farver . Du kan erstatte et ad gangen , eller begge dele på samme tid . Iført handsker under proceduren anbefales at forhindre blæk fra at komme på dine hænder

Du skal bruge: .
erstatning blækpatron .
Handsker .


1 .
Løft scannerenheden ( ikke låget , men hele enheden ) hele vejen op , indtil de bageste ben låsen i position ( din X1270 skal tændt ) . Vent et øjeblik for blækpatronholderens at flytte ind i sin ilægningsposition.
2 .
Træk op i tapperne på blækpatronholderens dækker at eksponere blækpatronerne . Forsigtigt trække den gamle blækpatron ud ( den sorte blækpatron er til højre; farveblækpatronen er til venstre ) . Umiddelbart gemme de gamle patron i engangsbeholdere , lukket beholder eller pose ( såsom en fryser pose ) .
3 .
Træk klistermærker og tape fra den nederste del af den nye patron . Dette udsætter printhovedet og guldterminalerne-ikke røre dem . Sæt den nye patron i holderen . Skub den ned for at låse det ind Sænk fanen til at dække blækpatronholderens . Luk scannerenheden for at afslutte .

gode råd og advarsler


 • Overvej genbrug din gamle blækpatron . Ikke alene er det bedre for miljøet , men det kan netto du ekstra kontanter . Se " Ressourcer "for at finde et center i nærheden af dig .
 • farvepatron reservedelsnummer er 10N0026 ( nummer 26 ) . den sorte blækpatron reservedelsnummer er 10N0016 ( nummer 26 )


 • Previous:nothing Next:hvordan man skifter et kabel usb til seriel   

  Kommentarer

  Code:
  change