hvordan du installerer et internt modem på en Sony Vaio bærbar

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-27

Selv hvis du ikke har en trådløs forbindelse til din Sony Vaio laptop , kan du køre en telefonledning til porten i computeren og oprette forbindelse til internettet via sin interne modem . Dette er en bekvem måde at komme online , men hvis din Vaio interne modem bliver beskadiget eller pauser du vil være ude af muligheder for at surfe på nettet . Den gode nyhed er, at erstatte modem i din Vaio er et projekt, som du selv kan gøre , og i et begrænset tidsrum . Ikke alene kan du udføre opgaven uden hjælp fra en tekniker , men du behøver ikke at være særlig teknisk dygtige enten ; her, hvordan det skal gøres .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Sluk dit Sony Vaio og fjerne AC strømkablet , hvis den er sluttet til enheden . . Vend din Vaio over og fjern batteriet ved at skubbe batterilåsen ned til " Unlock " position og træk derefter forsigtigt batteriet ud af bugten .
2 .
Find modem rum på undersiden af Vaio . Det er ved siden af harddisken og hukommelsen rum og er tydeligt markeret .
3 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne enkelt skrue holder modem dækslet på plads . Denne skrue vil blive placeret på siden af dækslet . Nu fjerne modemet dækslet og sæt det, og skruen til side . Modemet vil nu blive eksponeret i rummet .
4 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne begge skruer på hver side af det modem , der forbinder den til bundkortet .

5 .
Find det lille kabel , der løber fra bundkortet til modemet og bruge fingrene til at trække stikket ud af stikket på siden af modemet .
6 .

Løft modem ud af rummet og skub den nye ( fås hos din Sony forhandler eller online ) i stedet . Fastgør kabel og skruer og udskifte låget og skruen. Du har nu installeret en ny intern modem i din Sony Vaio .


Previous:nothing Next:hvordan man kan afgøre , om din processor er RISC eller CISC 

Kommentarer

Code:
change