hvordan du installerer et skrivebord jet 200 hk printer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-15

Hewlett Packard har længe været kendt som en producent af printere , computere og andre stykker af teknologi , og Deskjet 200 -serien er meget brugt i både private hjem og virksomheder . Inkjet -printere producerer deres indhold ved at sprøjte blæk på papiret fra bittesmå dyser , og for at gøre det , må de være opsat korrekt . Farveprintere såsom Deskjet 200 skal have den rigtige driver installeret for at fungere korrekt

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
Papir .
Blækpatroner .
Printerkabel .


1 .
Fjern alle emballeringsmaterialer , der blev brugt til at beskytte din printer under overførslen .
2 .
Connect den rigtige ende af ledningen til printeren og sæt den anden ende i en stikkontakt , en overspændingsbeskytter eller en UPS . Strømindikatoren skal belyse .
3 .
Føj papir til printeren bakken og justere papirstyrene , så de er tætte på begge sider af papiret .
4 .
Løft printeren dækning og vente på blækpatronholderen at flytte til midten af printeren . Forsøg aldrig at flytte disse luftfartsselskaber i hånden .
5 .
Fjern den beskyttende tape fra hver blækpatron og skub patronen på plads . Luk printerdækslet .
6 .
Isæt software installations-cd'en , der fulgte med Deskjet 200 -serien printeren og installere softwaren . Tjek placeringen for printerdriveren og ændre det , hvis det er nødvendigt ( for eksempel , hvis du foretrækker det kan installeres på " D " -drev i stedet for standard " C " drev ) . Klik på " Næste " for at acceptere valget , og derefter kontrollere, at din printer model er korrekt . Klik på " Næste " for at acceptere dit valg og klik på " Finish " for at fuldføre softwareinstallationen .
7 .
Slut printeren kablet til computeren, når softwaren er installeret . Printeren er nu klar til brug . Udskriv en testside til printeren ved at åbne et dokument , klikke på menuen "Filer" , vælge " Udskriv " fra listen og vælge din HP Deskjet 200 printer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan låse en 320GB Western Digital harddisk 

Kommentarer

Code:
change