hvordan du installerer et tastatur udskiftning på Dell Inspiron 1525 bærbar computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-09

Hvis tastaturet på din Inspiron 1525 er blevet beskadiget eller er nonfunctional , kan du bestille en erstatning tastatur fra Dell eller en anden kilde og erstatte tastaturet selv . Mens dette måske synes som en kompliceret installation proces , det er nemt at gøre, og kræver kun en grundlæggende viden om computere til at udføre en vellykket

Du skal bruge: .
skruetrækker
Stjerneskruetrækker .
Udskiftning tastatur .


1 .
Sluk computeren , skal du afmontere alle kabler ( herunder strømkablet ) fra computeren og fjerne batteriet .
2 .
Fjern de to skruer , der er placeret i batterirummet , under batteriet , som du fjernede . Åbn computeren og læg displayet fladt , så det så er åbent som muligt .
3 .
Brug din skruetrækker til forsigtigt at lirke låget op over tastaturet , startende med hakket på højre side . Når denne dækning er kommet halvvejs ud , forsigtigt løft det højre mod venstre . Når det er blevet fjernet , afbryde kablet , der er knyttet til bundkortet og læg dækslet til side .
4 .
Fjern de to skruer , der holder tastaturet til computeren og derefter løfte tastaturet op og ud af computeren . Afbryd tastaturkablet , der holder tastaturet til bundkortet .
5 .
Tilslut din nye tastatur 's kabel til bundkortet , og skub tastaturet på plads . Skru det ind og derefter stik dækslet ( der går over tastaturet ) tilbage i. Geninstaller denne dækning ved at fastgøre det tilbage på plads fra venstre mod højre .
6 .
Sæt de to skruer i batterirummet , indsætte batteriet , skal du sætte computeren i , og tænd den . Du kan nu bruge computeren med det nye tastatur du har installeret.


Previous:nothing Next:hvordan man kan sammenligne laptop GPU’er 

Kommentarer

Code:
change