hvordan du installerer et trådløst internet PC Card uden cd / disk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-29

De fleste trådløse kort kommer med en slags installation disk . Denne disk indeholder normalt drivere og en eller to ansøgninger , at støtte i brugen af det trådløse kort . Driveren findes på disken , er afgørende for en korrekt drift af kortet , men ansøgningerne er normalt ikke nødvendig. Hvis du ikke har disken , de fleste fabrikanter tilbyder føreren eller ansøgning downloads på deres hjemmeside eller support-side
1 .
Find modelnummeret på dit trådløse kort . Hvis du har nogle af emballagen eller papir fra da du købte kortet , kan du muligvis finde ud af den model nummer fra det. Hvis ikke , vil du nødt til at åbne den side af computeren for at tage et kig på kortet og find modelnummeret der .
2 .
Naviger til det trådløse kort er producentens websted. Normalt støtte eller driver side vil indslag en søgefelt eller drop down listen for at hjælpe med at vælge din specifikke model .
3 .
Hent og installer driveren . Du bliver nødt til at genstarte computeren efter installationen , før du kan oprette forbindelse til et trådløst netværk .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en hjemme - bygget computer 

Kommentarer

Code:
change