hvordan du installerer min HP Photosmart all- in-one printer uden en disk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-26

Hvis du har en HP Photosmart All -in-One printer og har forlagt installationsdisken eller købt anvendt enhed uden disken , kan du stadig installere printeren på computeren og bruge den som det er beregnet til. Med de fleste operativsystemer du vil være i stand til at hente de nødvendige komponenter fra internettet og installere dem på din computer

Du skal bruge: .
Printer modelnavn
Internetforbindelse .


1 .
Tag printeren fra computeren .
2 .
Gå til Hewlett-Packard hjemmeside http://www/hp . com . Klik på " Support Drivers " fra den øverste menu. Dette vil tage dig til den næste side , som har en række skridt til at følge .
3 .
Vælg " Download drivere og software " i trin 1 . I trin 2 , skal du indtaste navn og modelnummer på printeren . For eksempel kan navnet og model nummer HP Photosmart 7550 . Hvis du ikke kender modelnummeret på din printer , se i nederste højre hjørne på forsiden af printeren , eller på toppen af printeren i venstre hjørne eller i øverste venstre hjørne . Klik på " Go " til næste side .
4 .
Vælg det operativsystem , du bruger fra listen på næste side , som Microsoft Windows 7 , Microsoft Vista , Microsoft XP , Mac OS X eller Linux . Klik på det operativsystem, for at gå til næste side .
5 .
Vælg den grundlæggende drivere eller den fulde software og drivere til download . Når du har valgt den indstilling, du har brug for , vil det tage dig til den næste side .
6 .
Vælg " Hent kun " knappen øverst på siden . Klik på " Gem " knappen , som vises i pop-up . Gem filen på skrivebordet . Når filen er downloadet , skal du gå til skrivebordet og klik på filen for at starte installationen .
7 .
Følg alle kommandoer og prompter for at installere drivere og /eller software . Når driverne er færdig med at installere , vil du blive bedt om at slutte printeren til computeren og afslutte installationen .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg slukke pip på min dell skærm ? 

Kommentarer

Code:
change