hvordan du installerer ram på en Inspiron 5100

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-11

Når du installerer et nyt spil eller et program på din Dell Inspiron 5. 100 bærbare , kan du opleve, at det kræver mere hukommelse , end computeren har til rådighed . Da det har været flere år siden Inspiron 5100 blev foretaget , chancerne er gode, at din Dell bærbare computer er uden for garanti . Hvis dette er tilfældet , er der ingen grund til at hyre en professionel til at opgradere RAM på computeren . Med lidt forberedelse , nye dele , en grundstødning rem og en skruetrækker , kan du gøre det selv

Du skal bruge: .
Lille Stjerneskruetrækker .
Jordforbindelse rem .


1 .
Sluk den bærbare computer . Tag netledningen og alle tilsluttede enheder fra den bærbare computer . Sæt den bærbare computer top -down på en flad overflade, med hængslede side væk fra dig .
2 .
Tryk og hold den sorte knap mod hængslede side af den bærbare computer. Træk på batteriet , som er på nederste venstre side , for at fjerne det . Slip sorte knap .
3 .
Find panelet markeret med et " M. " Fjern skruen fra panelet ved hjælp af Phillips skruetrækker . Fjerne panelet .
4 .
Tryk udad på metallet klip ligger på begge sider af den øverste hukommelsesmodul. Slip klip når hukommelsesmodul kommer fri fra stikket og hviler på en 45 graders vinkel .
5 .
Tryk udad på metallet klip ligger på begge sider af det nederste hukommelsesmodul. Slip klip når hukommelsesmodul kommer fri fra stikket og hviler på en 45 graders vinkel .
6 .
Tag fat hvert modul ved den yderste kant . Træk hårdt væk fra stikket for at fjerne moduler fra den bærbare computer .
7 .
Match åbningen på den nye hukommelsesmodul med tappen på stikket i området mærket " DIMM A " Tryk modulet i stikket, og samtidig opretholde en 45- graders vinkel . Skub modulet mod kroppen af den bærbare computer , indtil de klip klikker på plads .
8 .
Match åbningen på det næste nye hukommelsesmodul med tappen på stikket i området mærket " DIMM B. " Tryk modulet i stikket, og samtidig opretholde en 45- graders vinkel . Skub modulet mod kroppen af den bærbare computer , indtil de klip klikker på plads .
9 .
Monter panelet igen. Skru panelet ned ved hjælp af Phillips skruetrækker .

gode råd og advarsler


 • Manglende fjerne den bærbare computer fra alle strømkilder kan resultere i elektrisk stød .
 • Brug en grundstødning rem og følg producentens anvisninger for at undgå skader på din bærbare computer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan brænde dvd -film hurtigt   

  Kommentarer

  Code:
  change