hvordan du tilslutter en xbox 1 til en pc skærm

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-29

Tilslutning af en første-generations Xbox spillekonsol til en computerskærm , der er udstyret med RCA video /audio -indgange gør det muligt for en gamer til at se en Xbox-spil på en computerskærm frem for et tv . Processen er enkel og kræver næsten ingen tekniske ekspertise ; enhver, der har sat en Xbox -konsol til et tv skulle have noget problem at slutte den til en computerskærm . Hvis du løber ind i nogen problemer , Xbox og de fleste større computerskærm producenterne give fremragende telefon teknisk support , som bør være i stand til at løse ethvert teknisk problem du oplever .

Du skal bruge:
Xbox spillekonsol
. Computerskærm er udstyret med RCA video /audio -indgange.
Xbox video output kabel .
Xbox strømkabel .
Xbox spil .
Xbox controller .
Monitor strømkabel .


1 .
Undersøg din computerskærm for at sikre, at det er udstyret med RCA video /audio- indgange , der er nødvendige for at forbinde din Xbox til skærmen . RCA indgange er genkendelige ved deres farver ( gul , rød og hvid ) og de input vil se nøjagtig den samme som RCA indgange , der bruges til at forbinde en DVD-afspiller til et TV .
2 .
Sæt den grå ende af Xbox video output kabel i porten på bagsiden af enheden. Dette er den eneste havn på Xbox , hvor denne stik passer .
3 .
Undersøg den anden ende af kablet , som har tre grupperet stik , der er sort , men med farvede striber af gul , rød og hvid . Sæt disse i RCA video /audio -indgange på computerskærmen , idet man sikre sig, at farverne passer ( gule stik i gul port , røde stik i rød port , hvide stik til hvidt port) . Sørg også for RCA porte , du bruger , er mærket " input " "eller "i " og ikke " output " eller "out ".
4 .
Bemærk , hvor Xbox 's videoudgang kablet er sat i. Typisk vil blive kaldt " video 1 "," A /V 2 " eller noget lignende . Indstil computerskærm til denne video input . Tryk på knappen " input ", " source "," A /V "," videokilde , "eller noget lignende indtil din computerskærm læser den samme .
5 .
Tilslut Xbox 's ledning til en stikkontakt , og indsætte et Xbox-spil i Xbox 's diskdrev . Xbox bør tænde automatisk, når du lukker diskdrevet og du bør se Xbox 's splash skærm på computerskærmen . Du er nu klar til at starte spil .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke modtager et signal fra Xbox til computerskærmen , sørg for, at skærmen er tændt og indstillet til den korrekte indgang . Hvis du stadig ikke modtager et signal , Xbox video output ledningen eller computerskærmen selv kan have behov for reparation eller ombytning.
 • Vær forsigtig , når du håndterer de elektriske ledninger til Xbox og computerskærmen . Når ledningerne er tilsluttet , aldrig røre metal ender stikket , da dette kan føre til elektrisk stød . Sæt aldrig en netledningen i en stikkontakt , der kan være beskadiget . Aldrig overbelaste en stikkontakt eller en overspændingsbeskytter da dette kan udgøre en brandfare .
 • For yderligere spørgsmål , er det altid bedst at høre ejerens manualer til Xbox -konsollen og for computerskærmen . Du kan også kontakte Xbox teknisk støtte på 1-800-469-9269 eller teknisk support til din computerskærm producenten .


 • Previous:nothing Next:Forskellen mellem plc & mikroprocessor   

  Kommentarer

  Code:
  change