hvordan du udskifter tonerkassetten i en epson 880 printer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-23

Ifølge Epson er Stylus Color 880 printer den " ideelle outputenhed til mindre kontorer eller hjem udskrive ". Printeren tilbyder opløsninger på op til 2880 x 720 dpi . Disse resolutioner kan udskrive nyhedsbreve , cv'er, generel kontor trykning og fotos . Når den sorte eller farve blæk lys blinker , at patronen er tør for blæk . Når lyset forbliver tændt , at patronen er løbet tør for blæk og skal udskiftes . Printeren udskriver ikke , hvis en af patronerne er tom . Blækpatronen numre er T019201 for sort og T020201 for farve . De kan købes på ethvert kontor levering butik

Du skal bruge: .
T019201 sort blækpatron
. T020201 farve blækpatron .


1 .
Tænd printeren . Der kan ikke være nogen arbejdspladser udskrivning at udskifte patronerne .
2 .
Hold knappen ved siden af ikoner , der ligner som en sort blæk dråbe og tre farver blækdråber . Print hoveder vil flytte og afbryderknappen blinker . Åbn låget på printeren for at eksponere blækpatroner .
3 .
Åbn patronen klemmerne ved at trække op på dem . Patronen løfter op fra holderen til fjernelse . Bortskaf den tomme patron .
4 .
Pak den nye blæk og fjerne den gule tape fra toppen af patronen . Vippe nye patron en anelse frem, placere den i holderen med etiketten opad og mod bagsiden af printeren . Fanerne på bagsiden af kassetten hænge på krogene .
5 .
Luk blækpatronen klemme , og det vil snap patronen på plads . Luk låget på printeren og ramte den samme knap , du trykker i trin 2 for at flytte blæk . Printeren opkræver patroner til brug . Efter ca 30 sekunder på power-knappen stopper med at blinke og printeren er klar til brug .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ønsker at udskifte en gammel patron , der er forældet men ikke er tomme, skal du trykke på belastning /eject knap i stedet for blækdråben knap og følg resten af trinene .
 • Tag ikke tomme patron , indtil en ny er der for at erstatte det for at undgå udtørring af printeren dyser .
 • Fjern aldrig skrivehovedet med hånden .
 • Tag ikke klar segl under patronen .


 • Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding en Epson Stylus C62 printer   

  Kommentarer

  Code:
  change