hvordan man betjener en bærbar computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-21

En bærbar computer , også kendt som en bærbar computer , er en bærbar computer , der fungerer i næsten nøjagtig samme måde som en standard desktop . Den væsentligste forskel er , at en bærbar computer normalt ikke har så meget hukommelse , og den indbyggede mus på computeren er anderledes . Men hvis du ved, hvordan man bruger en stationær computer, som du ikke vil have nogen problemer at lære at bruge en bærbar computer

Du skal bruge: .
bærbar computer


1 .
Sæt AC- adapteren i strømstikket på siden af den bærbare computer . Det er normalt en lille , rund port .
2 .
Tryk på " Power "knappen og bærbar computer beføjelser .
3 .
Flyt din finger over sporet pad . Dette fungerer som din mus . De fleste computere kan du trykke på sporet puden for at vælge et objekt ( lige som venstre-klikke på en mus ) . Du kan også bruge knappen i bunden af musen sporet pad som en museknap .
4 .
Klik på " Start " knappen på dit skrivebord , vælg derefter " Alle programmer ". Her kan du få adgang til alle programmer installeret på din Windows computer . Hvis du bruger en Mac skal du vælge " Finder " ikonet ( nederste venstre hjørne af skærmen ) . Klik på " Mac HD "og derefter vælge " Programmer ". Dette er hvor alle dine Mac- programmer er installeret .
5 .
Sæt en cd i cd /dvd-drevet på computeren , når du installerer et program . I et øjeblik en installationsguide vises på skærmen . Følg anvisningerne på skærmen for at oprette og installere dit program .
6 .
Klik på " Start " knappen , og vælg derefter " Luk " for at slukke din Windows-computer . I en Mac skal du klikke på Apple- logoet i øverste venstre hjørne og vælg " Luk computeren . . . "


Previous:nothing Next:hvordan man rent spildt kage på en bærbar tastatur 

Kommentarer

Code:
change