hvordan man får den forreste usb til at arbejde på en msi bundkort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-25

USB -portene på edb-systemer er nyttige , især når de er tilgængelige på forsiden af computeren , fordi de giver mulighed for nem adgang . Forsiden USB- porte er forbundet til sagen, og skal tilsluttes til bundkortet for at få dem til at arbejde . MSI bundkort er ikke anderledes . Kom foran USB til at arbejde på en MSI bundkort kan være let , så længe brugeren ved hvor man kan forbinde havnen

Du skal bruge: .
Computer med MSI bundkort
MSI bundkort manual .


1 .
Fjern sidepanel af computeren for at få adgang til bundkortet .
2 .
Find den forreste USB -kablet for sagen . Den forreste USB -kablet er mest sandsynligt sammen med andre kabler mod fronten af sagen . Kablet har en rektangulære stik og er mærket " USB ".
3 .
Slut den forreste USB-kablet til den korrekte jumper på MSI bundkortet . Da alle bundkort ( selv dem fra samme mærke ) er forskellige , henvises til bundkortets manual for nøjagtige placering af USB- jumper . USB- jumper er mest sandsynligt mod bunden af bundkortet , og to USB jumpere bør side -by-side . Den forreste USB -kablet kan kun gå ind på jumperen én måde . Den forreste USB -kablet har en blokeret-off slot ( ser på spidsen af kablet ) . Ligeledes jumper havnen har en nål mangler . Brug disse manglende point som en guide til indretning af kablet til jumper .
4 .
Sæt siden på plads for at lukke sagen .

gode råd og advarsler


 • fjerne alle grafikkort , lydkort eller andre PCI -kort kan hjælpe med at frigøre plads , hvis det er nødvendigt , når kablet tilsluttes.
 • Tag computeren for at undgå elektrisk stød . Også trykke på et stykke metal til at varetage bebyggede statisk elektricitet til at forhindre skader på bundkortet eller andre komponenter .


 • Previous:nothing Next:instruktioner til at ændre blækpatronen på en HP 5650 inkjet printer   

  Kommentarer

  Code:
  change