hvordan man kan afvikle en Acer Aspire 5100

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-17

Uanset om du ønsker at få en god idé om , hvordan det indre dele af din bærbare computer arbejde , eller du har en funktionsfejl del , der skal udskiftes er der flere forskellige forhold, når du måske brug for at nedlægge din Acer Aspire 5100 . Selv om demontering en hel notebook kan tage en hel eftermiddag eller længere for den uerfarne computerbrugere det kan ske uden nogen teknisk support uddannelse eller usædvanlige værktøjer

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Flad skruetrækker .


1 .
Luk Aspire 5100 's styresystem og derefter lukke skærmen . Frakobl alle kabler ud af 5100 og vende den bærbare over . Glide hen over udløseren på venstre side af sagen , og fjern batteriet .
2 .
Find de fire skruer i centrum af sagen , der holder den store sorte dæksel til laptop . Fjern skruerne med en stjerneskruetrækker og træk låget af . At adskille plast låsene holder flade , grønne hukommelsesmoduler på plads i venstre side af rummet .
3 .
Grib kanten af dvd-drevet , og træk den mod venstre for at fjerne det fra 5100 . Løft plast rummet dækker i top og bund ender i den konkrete sag .
4 .
Spred plastik låse låse på siderne af mini PCI -kort og derefter fjerne kortet . Find den metal ventilatoren på øverste højre ende af rummet . Fjern de to skruer på den øverste kant af ventilator .
5 .
Tag kabel fastgjort til siden af ventilatoren og derefter løfte ventilatoren ud af 5100 tilfælde. Drej låseskruen skjult under blæseren med en flad skruetrækker , indtil processoren unlocks fra sin bundkort havn . Grab kanten af torvet processor og træk det ud af bundkortet .
6 .
Fjern de to skruer under åben rum. Løft den sekundære sorte dæksel , så harddisken er synlig . Grib højre ende af metal harddisken enhed og skub den til højre for at afbryde det fra 5100 bundkort.
7 .
Fjern enkelt skrue længst til venstre ende af sagen der holder 5100 's optiske drev på plads . Træk drevet ud af 5100 og sæt den til side .
8 .
Drej Acer Aspire notebook , så skærmen låget vender opad . Løft åbne skærmen låget til 90 grader . Placer kanten af en flad skruetrækker under sømmen af den lange plastik låse strimler placeret under skærmen og over 5100 tastatur .
9 .
Wedge skruetrækkeren opad , indtil låsen strip afbryder fra 5100 's tilfælde. Fjern strimlen , og derefter fjerne de to skruer placeret over tastaturet 's " F10 " og " F5 " nøgler . Træk op tastaturet og sæt den med forsiden nedad på Aspire 's håndledsstøtten .
10 .
Find fladkabel der løber fra midten af tastaturet til at låse porten i bunden af Aspire 's bundkort. Træk den sorte låsetappen på havnen og derefter frakoble kablet . Fjern tastaturet .
11 .
Fjern skruen, der holder Aspire højttaler på plads i øverste venstre ende af bundkortet . Løft og fjern taleren . Afmonterer fladkabel der løber fra bunden af LCD- skærmen til det forbinder havnen i toppen af Aspire 's bundkort.
12 .
Fjern skruerne under bundkortet , der holder håndledsstøtten til Aspire notebook . Fjern håndledsstøtten . Fjern skruerne i hjørnerne af bundkortet .
13 .
Skub Aspire bundkort til højre , og derefter fjerne det fra den bærbare pc 's tilfælde .

Tips og advarsler


  • LCD-skærmen kan også afmonteres hvis du har brug for at udskifte skærmen selv eller dens inverter bord . Træk gummi skruen sæler i hjørnerne af skærmen er plastik dække. Fjern skruerne placeret under sælerne og derefter trække låget af . Træk skærmen frem og fjern dens medfølgende netkabel. Afbryd kablet er knyttet til det grønne inverter board nederst på skærmen , og derefter fjerne bestyrelsen og skærmen .


  • Previous:nothing Next:64 bit bærbar vs 32 laptop bit operativsystem     

    Kommentarer

    Code:
    change