hvordan man kan bruge USB -hukommelse til ram på xp

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-10

I modsætning til Windows Vista , tilbyder Windows XP ikke ReadyBoost program for at øge RAM ved hjælp af et USB- flashdrev . Men du kan konfigurere din XP-computer til at flytte sidefilen data til et flashdrev for øget ydelse . Sidefilen på XP , bør være 1,5 gange den samlede RAM i computeren . Så hvis din computer RAM er 512 , derefter indstille den minimale størrelse på sidefilen til din flash -drev til 768 . Den maksimale mængde virtuel hukommelse, som XP kan tildele for en sidefil er 4GB , så du skal ikke vælge et flash -drev , der er større end 4GB .
Det er bedst hvis du vælger en tom USB flash drev, der er blevet formateret af Windows computer . Dette er en nem proces . Hele processen med at formatere flashdrev og konfiguration XP 's indstillinger skal tage mindre end en time

Du skal bruge: .
High-speed USB -flashdrev
Computer med en ledig USB- port .

Formater USB Flash Drive


1 .
Sæt USB- flashdrev direkte ind i en ledig USB- port i din computeren. Sæt ikke køre ind i en USB- hub .
2 .
Gå til " Denne Computer " og finde drevet . Vær opmærksom på navnet på drevet ( for eksempel, " E : " eller " F :").

3
Højreklik på drevet ikonet . I den menu, der vises , skal du vælge " Format ".
4 .
I det nye dialogvindue , sørg for at der ikke er nogen markering i boksen " Quick format. " Klik på " Start ". På bekræftelse vinduet , klik på " OK ".
5 .
Vent formatet til at fuldføre . Afhængig af størrelsen af drevet , kan dette tage flere minutter .

Konfigurer XP Indstillinger


en .
Gå til skrivebordet . Højreklik på " Denne computer ". I den menu, der vises , vælg "Egenskaber ". Klik på fanen "Avanceret" .
2 .
Kig i dialogen vinduer til titlen " Performance ". Klik på den knap, der hedder "Indstillinger ". Klik på fanen "Avanceret" .
3 .
Se under " Virtual Memory " og klik på knappen "Rediger" .
4 .
Look i det lille vindue " Drive [ Volume Label ] . " Klik på det drev bogstavet for dit flash -drev .
5 .
Klik på " Brugerdefineret størrelse ", og skriv i det mindste sidefilen beløb i "Indledende størrelse ( MB ) " vinduet . ( Konverter gigabytes til megabytes til antallet . )
6 .
Indtast den maksimale størrelse , du ønsker at tildele i " Maksimal størrelse ( MB ) " vindue , afhængigt af størrelsen på din flash -drev . ( Igen , konvertere gigabytes til megabytes til antallet . )
7 .
Gå tilbage til " Drive [ Bind Label ] " vinduet . Vælg " C: " drev . Klik på alternativknappen " ingen sidefil " og klik på " Set ". På bekræftelse vinduet Klik på " Ja ".
8 .
Klik på " OK ", " OK ", og " OK " for at gemme dine ændringer og afslutte programmet . Når Windows beder dig om at genstarte din computer , skal du klikke "Ja ".

gode råd og advarsler


  • USB Flash -drev har en begrænset skrive liv . Det betyder, at en flash- drev ikke vil vare evigt --- efter et stykke tid og brug , vil drevet blive ubrugelig .


  • Previous:nothing Next:hvordan du installerer et tastatur udskiftning på Dell Inspiron 1525 bærbar computer     

    Kommentarer

    Code:
    change