hvordan man kan ændre blækpatronen på en epson C42 printer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-21

Epson C42 er en inkjet printer, der er kompatibel med både Mac og pc'er. Det huser to patroner : sort blæk og farve blæk . Blækpatronerne skal udskiftes uanset hvor meget eller hvor lidt udskrivning du gør . Epson anbefaler udskiftning af en blækpatron , når det er seks måneder gammel , uanset om den er tom eller ej . Ændring af blækket i C42 er ikke en vanskelig opgave, men der er visse ting, du skal følge for din printer til at fungere korrekt efter ændringen

Du skal bruge:
Ny Epson C42 blækpatron .


1 .
Tænd for printeren , og løft printeren låget .
2 .
Tryk på " Blæk /Vedligeholdelse " knappen og hold den i 10 sekunder. Denne knap er direkte til højre for power -knappen . På dette tidspunkt vil de blæk transporten flytte til midten af printeren for nem vedligeholdelse . Hvis du har brug for at udskifte begge blækpatroner , vil transporten flytte ind i en position, hvor du skal ændre den sorte blækpatron først. Den sorte patron er til venstre , og de større farveblækpatronen er til højre. Hvis du kun behøver at udskifte den farve patron , vil transporten flytte ind position , så den farve patron kan udskiftes
3
Løft op på den klemme , som dækker blækpatron . træk det tilbage mod dig . Begge blækpatroner har en separat .
4 .
Løft gamle patron op og ud af vognen og bortskaf det i henhold til dit lokale bestemmelser.
5 .
Tag den nye patron ud af pakken , og fjern den gule tape . Ved håndtering af patronen , er det bydende nødvendigt, at du ikke røre ved den grønne kontakt på forsiden af patronen , eller du kan forringe dens evne til at fungere ordentligt .
6 .
Sæt den nye patron ned i blæk vognen, med den grønne kontakt vender mod dig , og kassettemærkaten opad .
7 .

Tryk patrondækslet ned, indtil det klemmer på plads . Hvis du har brug for at ændre andre patronen , skal du gentage trin 2 til 8 .
8 .
Luk låget til blæk transport område, og tryk på " Blæk /Vedligeholdelse " knappen igen , og Dette vil starte en proces, der kaldes " Opladning af blæk . " Blæktilførslen tager op til 30 sekunder, og når processen er færdig, " Blæk /Vedligeholdelse " vil lyset gå ud og strømindikatoren holder op med at blinke . Din blæk forandring er nu færdig, og du er klar til at udskrive .

gode råd og advarsler


 • Nogle amerikanske posthuse har særlige forudbetalte konvolutter , der er designet specielt til med henblik på genanvendelse brugte blækpatroner .
 • Hvis patronen klemmer ikke helt lukket i løbet af de blækpatroner , vil printeren ikke fungerer korrekt .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan lave fejl med Nero Burning ROM udførelse   

  Kommentarer

  Code:
  change