hvordan man kan ændre en CMOS-batteriet på en Acer Aspire 1500

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-11

Den gratis Oxide Semiconductor , eller CMOS , batteri i din Acer Aspire 1500 er en lille , rund batteri-ligesom batteriet i et armbåndsur-at beføjelser forskellige grundlæggende interne komponenter i computeren, mens den er slukket . For eksempel er computerens indre ur drevet af CMOS , så hvis du tænder din Aspire og ur ikke fungerer , chancerne er du har brug for en ny CMOS-batteriet . Få adgang til denne batteri , du er nødt til at skille din computer for at få adgang til bundkortet .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Sluk Acer Aspire 1500 og fjerne alle kabler eller perifere komponenter fra enheden , herunder beføjelser . kabel .
2 .
Skub batteriet udløserknap placeret på siden af batterirummet op og fjern batteriet .
3 .
forsigtigt fjerne harddisken ved at skubbe det ud af sin rum på siden af computeren .
4 .
Tænd din Acer Aspire 1500 over på en plan overflade og bruge din stjerneskruetrækker til at fjerne alle skruerne fra harddisken og Wi-Fi rum placeret i midten af undersiden af computeren . Harddisken rum er den største på undersiden af computeren og Wi-Fi rum er mærket Wi-Fi .
5 .
Fjern harddisken og Wi-fi rum dækker . Fjern den tykke , rektangulære harddisk ved at skubbe den ud af rummet og tag Wi -Fi- antenne kabler fra den tynde rektangulære Wi-Fi -kort sidder i rummet .
6 .
Turn Deres Aspire højre side op og åbne det , så skærmen vender mod dig. Tag den lange plastic ringen (billede ) fra toppen af tastaturet ved at løfte det op på hjørnet og forsigtigt nysgerrige det ud med spidsen af fingrene . Dette vil afsløre de to skruer , der holder tastaturet til computeren .
7 .
Løft tastaturet op med fingrene og læg den med forsiden nedad på forsiden af computeren . Afmonterer enkelte stik bånd løber fra computeren til bagsiden af tastaturet , så tag et enkelt kabel , der løber fra computeren til touchpad . Afmontere disse kabler fra bagsiden af tastaturet og pegefeltet .
8 .
Løft indre metalkabinet op fra bagsiden af computeren , og løft derefter den op fra siderne og træk det forsigtigt op og adskille den fra den bærbare computer. Indstil metalkabinet til side .
9 .
Find CMOS-batteriet i hjørnet af den grønne bundkortet , der skal være synlige , når du udtrække metalkabinet . Det er en lille cirkulær , sølv batteri og vil blive mærket " CMOS ". Løfte det fra sin lille kammer og erstatte med dine nye CMOS batteri ( fås hos din Acer forhandler eller online ) . Sørg for, at din nye CMOS- batteriet er en identisk model til en du har fjernet . Du kan matche batteriet modeller af den raderinger på forsiden , eller du kan høre din Acer forhandler .
10 .
Saml din Acer Aspire 1500 i den omvendte rækkefølge, du tog det fra hinanden .

gode råd og advarsler


 • Det er en god ide at bære en ESD ( Elektrostatisk afladning) armbånd , når du arbejder på de indre komponenter i din Acer Aspire 1500 med henblik på at forhindre skader på din computer fra statisk elektricitet .
 • Arbejde på din Acer Aspire selv kan ugyldiggøre eventuelle garantier du har på enheden .


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer ram på en Inspiron 5100   

  Kommentarer

  Code:
  change