hvordan man kan erstatte en USB-port på en Dell Latitude

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-17

USB-portene på siden din Dell Latitude kan bruges til at give den bærbare computer ekstra funktionalitet , der ville blive fundet på en desktop -system , såsom tilføjelse på en ekstern mus eller printer . Hvis USB -porte nogensinde stoppe med at arbejde på grund af en mekanisk problem , du kan ikke erstatte dem særskilt, da de er loddet på siden af bundkortet . Den eneste måde at udskifte USB- portene på din Dell Latitude er at åbne op for sagen , og erstatte hele bundkortet enheden
1 .
Gem dit arbejde og lukke alle de aktuelt åbne programmer . Sluk Latitude operativsystem og derefter fjerne den bærbare 's AC- adapter kabel . Luk skærmen låget .
2 .
Vend Latitude computeren om. Find batteriet i nederste venstre hjørne af sagen . Glide hen over udløseren og pop batteriet ud af den bærbare computer.
3 .
Fjern skruen i øverste venstre hjørne af Latitude sagen med en stjerneskruetrækker . Tag fat i kanten af det optiske drev , og skub det ud af Latitude . Fjern de to skruer i centrum af sagen , som låser hukommelsen dækslet .
4 .
Løft dækslet . At adskille de to låse på hver side af den nederste grønne hukommelsesmodul . Træk modulet ud af Latitude på 45 grader for at undgå at beskadige modulet . Gentag processen med den øverste modul , hvis din Latitude model har to hukommelsesmoduler installeret .
5 .
Fjern skruen i midten-højre ende af Latitude sagen , der låser den anden dæksel . Løft dækslet og derefter frakoble de to kabler forbundet til de firkantede mini PCI -kort . At adskille plast låse låse og glide ud af mini- PCI -kort .
6 .
Fjern de seks skruer i den øvre ende af det Latitude sagen og de seks skruer i den nedre ende af sagen . Vend Latitude computeren om og løft op på skærmen låget .
7 .
Find plast tastaturet dækker direkte over tastaturet . Afbryd dækslet ved at skubbe kanten af en flad skruetrækker under sin søm og løft opad , indtil den springer ud den bærbare sagen .
8 .
Fjern skruen over " Pause "-tasten og skruen over " F4 "-tasten. Grab den øverste kant af tastaturet og løfte den op . Sæt tastaturet på Latitude 's håndledsstøtten , så du kan se kabel fastgjort til den nederste kant .
9 .
Tag tastaturkablet fra havnen i den nederste kant af bundkortet . Træk tastaturet . Find den sorte video kabel fastgjort til havnen på den øverste kant af bundkortet . Afbryd kablet .
10 .
Fjern de tre skruer over bundkortet , der holder plastkappe og håndledsstøtte til Latitude . Løft håndledsstøtten ud bærbare computer .
11 .
Find den firkantede metal køleprofil lige ved siden af sorte ventilatoren i det øverste venstre ende af bundkortet . Fjern de fire skruer, der holder varmen vasken og derefter de to skruer, der fastgør blæseren .
12 .
Tag fan 's kabel og derefter fjerne den varme vask og blæser . Drej sølv låseskruen , som er placeret under køleplade , uret med en flad skruetrækker . Løft pladsen processor og fjerne det fra Latitude .
13 .
Fjern de resterende to skruer på den øverste kant af bundkortet . Træk bundkortet til højre for at låse den side USB -porte fra tilfældet . Fjern bundkortet og derefter indstille nyt bundkort i bredde sag .
14 .
Skub bundkort til venstre for at låse USB -porte på plads . Sæt de to skruer , og derefter samle Latitude 's øvrige dele i den samme rækkefølge, du fjernede dem .

gode råd og advarsler


 • Laptop bundkort er normalt ikke tilgængelige på standard elektronik butikker, men de kan købes online via laptop komponenter forhandlere .
 • at undgå at forårsage permanent skade på din Latitude bærbare computer skal du have jordforbindelse før røre nogen af delene inde i sagen . Du skal blot trykke på fingrene mod noget lavet af metal til at frigive den statiske elektricitet holdt i hænderne .


 • Previous:nothing Next:hvordan man laver en bærbar computer internationalt fleksibel   

  Kommentarer

  Code:
  change