hvordan man kan finde de bedste stationære computer til dig

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-31

At finde den bedste desktop computer, som min virke overvældende , men det er ikke så hårdt, som det ser ud . Som ejer af en computer forretning , Streamline Solutions bliver jeg hele tiden hjælper mennesker med at finde computere , der passer til deres behov .
Nedenfor er en trin-for-trin guide , kan du bruge til at finde de bedste desktop computer for dig:
1
Hvad gør yo bruge en computer For
Det er . ? det eneste , vigtigste spørgsmål at spørge dig selv , når de forsøger at finde den bedste stationære computer for dig selv . Ved at forstå dine behov , vil du kunne finde en computer, der opfylder dem .
2 .
Vælg din harddisk størrelse
En computer harddisk har alle af de data , medier , og filer, du gemmer på computeren . Hvis du vil være lagre en masse medier ( billeder , musik , videoer , etc. ) bedste desktop computer for du skal have mindst en 500 GB harddisk eller større .
3 .

Vælg RAM-størrelse
Random Access Memory ( RAM ) er en vigtig del af dine computere hastighed . Hvis du køber en computer, der kører Windows , er det bedst at se , hvad den anbefalede mængde af RAM er for , at OS . Den bedste desktop computer skal have mindst 1 GB RAM mere end henstillingen .
4 .
Vælg den rigtige processor
Næsten alle processorer installeret i nye computere , er tilstrækkelige for sin tid , men det er vigtigt at overveje, når de forsøger at købe de bedste stationære computer for dig selv . Hvis du vil spille en masse af videospil , bør behandlingen hastigheden være højere , end hvis du bare gør grundlæggende tekstbehandling og internetbrowsing .

gode råd og advarsler


  • Vær sikker på at tjekke , hvilken software der følger med computeren . Du skal muligvis faktor i omkostningerne til indkøb af hvad software du behøver , men er ikke installeret .


  • Previous:nothing Next:hvordan du holder din MacBook Pro cool     

    Kommentarer

    Code:
    change