hvordan man kan flashe bios på en HP OmniBook 6000

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-18

I 2003 udgav Hewlett-Packard en BIOS opgradering til OmniBook 6000 notebook . Opgraderingen løser et problem , der får OmniBook 6000 til styre SpeedStep funktion af visse Intel- processorer forkert . Dette kan resultere i problemer med ydeevne eller batterilevetid . Flash BIOS på din OmniBook 6000 med den seneste opgradering for at løse dette problem

Du skal bruge: .
tom diskette


1
Find den . download-side til HP OmniBook 6 tusind 1,83 BIOS ( se Resources ) . Klik på knappen "Download" og gem filen på placeringen af dit valg . Uddrag arkivet for at vise de to filer er indeholdt i : . bios. img og copydisk. exe
2
Indsæt en tom disk i computeren og køre eam183. exe fil du har downloadet. Bemærk , at hvis din computer ikke er konfigureret med en intern diskettedrev , skal du bruge et eksternt drev .
3 .
Klik på " Næste " for at skrive data til BIOS opgradering til den tomme disk . Genstart computeren , når processen er fuldført .
4 .
Tryk på " Esc "-tasten gentagne gange efter genstart af computeren , indtil startindstillinger vises . Vælg " Flytbar Enhed " fra listen og tryk på " Enter ".
5 .
Genstart computeren, når BIOS opgraderingen er færdig .

gode råd og advarsler


  • Du kan også bruge denne BIOS opgradering med HP Pavilion N6000 notebook .


  • Previous:nothing Next:hvordan man vælger et godt grafikkort     

    Kommentarer

    Code:
    change