hvordan man kan foretage fejlfinding af et ati grafikkort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-28

ATI grafikkort kan bidrage til at øge den grafiske ydeevne af spil og andre multimedie -programmer , men de er ikke uden fejl . Når programmer , der er stærkt afhængige af grafik nedbrud eller handle uregelmæssigt , du kan normalt binder problemet til computerens skærmkort . Den gode nyhed er , at nogle grundlæggende fejlfinding typisk kan afsløre kilden til problemer og hjælpe dig med at få dit grafikkort fungerer som det skal

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Antistatisk armbånd .


1 .
Afinstaller driverne øjeblikket anvendes af dit grafikkort . At gøre det, klikke på "Start , "type " devmgmt. msc "i " Run "-feltet , og tryk på " Enter ". I Enhedshåndtering skal du dobbeltklikke på den " Skærmkort "løsning , højreklik på dit skærmkort . Klik på " Afinstaller "og følg vejledningen på skærmen for at afinstallere drivere. Genstarte din computer.
2 .
Geninstaller drivere til skærmkortet . Dette trin kan løse driver -relaterede problemer , især hvis dit kort bruger forældede drivere . Gå til den AMD Grafik Drivers software side og vælge dit operativsystem og skærmkort . Download driverinstallationsprogrammet til din Windows -skrivebordet og dobbeltklik på den for at installere driverne .
3 .
Kontroller , at ventilatoren er i drift på video -kortet, hvis installationen af driveren ikke løse problemet . Hvis blæseren ikke kører , eller er blokeret , kan du støde på varme -relaterede problemer , der kan forårsage program går ned eller visuelle artefakter . Mens computeren kører , skal du åbne computeren sagen dækning ( hvis døren ikke har en se- gennem vinduet ) og sikre , at blæseren på grafikkortet kører . Hvis det ikke er , så sørg for ingen kabler blokerer det . Hvis du har mistanke om , at blæseren ikke har , skal du kontakte producenten .
4 .
Luk ned og tag din computer , hvis de foregående trin ikke hjalp . Placer antistatiske armbåndet rundt om håndleddet og slutte sin klip til computerens chassis . Åbn kabinettet dække , og sørg for , at kortet sidder korrekt i bundkortet slot . Tryk hårdt på kortet for at sikre en stram pasform .
5 .
Kontroller , at skærmkortet er tilsluttet til strømforsyningen . Dette trin er særligt relevant for nyere grafikkort , der kræver en diskret strømkilde .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller en hp officejet d145 

Kommentarer

Code:
change