hvordan man kan genopfylde en HP 45 blækpatron

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-27

Mens de mest almindelige årsag , at folk vælger at genopfylde i stedet for at udskifte blækpatroner kan være finansielle , udskiftning af blækpatroner er ikke kun gavnligt for dit kontor budget . Ved at genfylde dine HP 45 blækpatroner stedet for at erstatte dem , hver gang de løber tør for blæk , reducerer det mængden af affald er oprettet i dit kontormiljø . Da genpåfyldning en HP 45 blækpatron i stedet for at smide det væk genbruger et affaldsprodukt , der genopfyldning blækpatroner faktisk en form for genbrug , der bare sker for at spare penge .

Du skal bruge:
Tomme HP45 patron


1
Få den rigtige HP 45 blækpatron refill kit . . Blækpatron refill kits er designet til specifikke patron modeller , og kit til din HP 45 blækpatron omfatter alt hvad du behøver at genopfylde patronen på en enkel , effektiv måde .
2 .
Cover dit arbejde overflade , før genopfyldning en HP 45 blækpatron . Blækket i patronen og udskiftningen blæk i sættet kan nemt plette overflader .
3 .
Drej HP 45 blækpatron på toppen på den overdækkede overfladen . Find kanten af plastfolie , der dækker bunden af patronen og skræl filmen væk .
4 .
Brug den medfølgende unbrakonøgle til at stikke gennem hullet i midten af HP 45 patron bunden . Seglet , der dækker hullet pauser , forlader patronen åben for påfyldning .
5 .
Stik nålen , der fulgte med refill kit i sprøjten , der fulgte med sættet . Åbn blækhus og dyppe spidsen af nålen ind i blæk . Trække sig tilbage i stemplet for at fylde sprøjten med cirka 20 til 25ml blæk . Retur låget til blæk til at forhindre det mod udtørring .
6 .
Stick nålen ind i hullet i bunden af HP45 blækpatron og injicer langsomt blæk . Hvis du får blæk starter bobler op omkring nålen , stop fylder patronen . Ellers tømme hele indholdet af sprøjten i patronen .
7 .
Fjern nålen fra patronen , klemme patronen på begge sider og indsætte den skrue, der fulgte med refill kit ind i hullet . Når skruen er sat helt ind , slipper siderne af patronen .
8 .
Drej patronen , så den øverste vender opad , og tillade nogen blæk at dryppe fra bunden . Lad ikke bunden af blækpatronen røre ved noget . Når blækpatronen stopper dryp , returnere patronen til printeren .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer et internt modem på en Sony Vaio bærbar 

Kommentarer

Code:
change