hvordan man kan købe dele af en computer billig

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-31

Købe dele af en computer kan blive dyrt hvis man ikke kigger de rigtige steder . Der er mange forskellige hjemmesider , der leverer computer dele til væsentligt lavere priser end deres konkurrenter
Nedenfor er en trin-for-trin guide til at finde en køber dele af en computer billigt : .

Du skal bruge:
internetadgang .
Nødt til at købe forskellige dele af en computer .


1 .
afgøre, hvilke dele af en computer, skal du
Det lyder temmelig indlysende , især hvis Deres forsøger at opbygge en computer . Men hvis din computer er brudt , fastlæggelse af defekte dele af en computer er meget vigtigt . Du ønsker ikke at erstatte den forkerte !
2 .
Søg eBay , Amazon , osv.
websteder som eBay og Amazon er fremragende hjemmesider for at begynde at kigge for forskellige dele af en computer . De har som regel det bedste udvalg og priser !
3 .
Søg Specialized Websites
Nogle svært at finde dele af en computer kan findes på websteder , der specialiserer sig i computer elektronik ( i. e. Tiger Direct , New Egg , osv. ) . Disse websteder tilbyder også store mængder af anmeldelser fra kunder , som vil hjælpe dig med at finde ud af hvilket mærke af computer dele du skal købe .
4 .
Køb det !
Sounds temmelig indlysende også , men du kan ikke få den del uden at købe det ! Når du køber dele af en computer , kan det være en god idé at sammenligne omkostningerne ved at udskifte en del kontra udgifter til indkøb af en ny computer .

gode råd og advarsler


  • Når du køber dele af en computer , kan det være en god idé at sammenligne omkostningerne ved at udskifte dele af en computer versus udgifter til indkøb af en ny computer . Nogle gange kan en ny computer giver mere mening .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan finde de bedste stationære computer til dig     

    Kommentarer

    Code:
    change