hvordan man kan købe ram fra ebay

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-19

EBay letter transaktioner mellem købere og sælgere for et mindre gebyr . Besøgende kan finde forskellige emner, lige fra det helt jordnære til de sjældne og eksotiske . De fleste transaktioner finder sted via bud , men købere kan også købe varer til faste priser . Enhver, der ønsker at købe RAM fra eBay vil finde et stort udvalg at vælge imellem

Du skal bruge: .
papirhåndklæder eller pap
Refill blæk .
Sprøjten.


1 .
Bestem type RAM du har brug for ved at henvise til computerens manual eller ved at kontrollere websites såsom Crucial . com og Belarc. com , som kan hjælpe med at etablere den type RAM din computer kræver ( se Resources nedenfor ) . Der er mange typer af RAM , og de varierer af faktorer såsom hastighed, kapacitet og udseende . Dog er bundkort i hvert bærbare eller stationære computer designet til at acceptere en bestemt type RAM og en maksimal mængde hukommelse .
2 .
Bestem mængden af RAM du skal bruge. Det vil afhænge af faktorer som hvor meget RAM computeren har i øjeblikket , og den type programmer , du kører . For eksempel er spil grafik-intensive og kræver en betydelig mængde hukommelse , så du kan være nødvendigt at opgradere . Softwareproducenterne omfatter normalt mængden af hukommelse , der kræves på pakken .
3 .
Besøg eBay. com og registrere en konto . Denne proces indebærer at oplyse dit navn , postadresse , telefonnummer og e-mail -adresse . Du skal klikke på det link, eBay sender via e-mail for at aktivere din konto .
4 .
Retur til eBay hjemmesiden. Klik på " Kategorier " øverst på siden og vælg " Computere og Netværk . "
5 .
Klik på " Memory "-linket i Apple eller PC kategorier . Disse kategorier omfatter også links til hukommelse, der bruges i Apple laptops og notebooks og bærbare pc'er og notebooks . klikker på disse links vil tage dig til en liste over alle de RAM kan købes i de respektive kategori .
6 .
Se oversigter . Den samlede liste af tilgængelig hukommelse kunne tælle i tusindvis . Du kan sortere lister afhængigt af, hvordan du ønsker at købe elementet . Klik på " Auktioner kun " fanen øverst på siden , hvis du vil have mulighed for at byde på hukommelsen for muligheden for at købe varen til en lav pris . Vælg " Køb nu " kun, hvis du foretrækker at købe hukommelse på sælgers pris .
7 .
Læs titlen på listen, der skal afgøre, om det er den type RAM du skal bruge. Klik på billedet eller titlen på listen for at se beskrivelsen . Sælgere normalt en liste over de funktioner i hukommelsen , herunder hvilken type , hastighed og kapacitet , samt om elementet er nyt eller brugt . Sikre , at beskrivelsen passer , hvad du søger .
8 .
Giv et bud , hvis varen er ved at blive bortauktioneret . Vær opmærksom på startbud og indtaste en maksimumbud . Dette er det højeste beløb , du føler dig tryg betaler for varen . Også tage til efterretning, at omkostningerne ved forsendelse , som vil indgå i de samlede omkostninger af artiklen , hvis du vinder buddet . Monitor auktionen som den skrider frem . Bud kunne vare fra 1 til 7 dage . Hvis dit bud er det højeste , vil du vinde auktionen . Følg anvisningerne fra sælger til at foretage en betaling , hvis du vinder . Vent på , at sælgeren mail RAM til dig .
9 .
Klik på " Køb nu " , hvis elementet er klar til straks at købe . Foretage en betaling for at gennemføre dit køb og vent på din hukommelse at ankomme .

gode råd og advarsler


 • I " Absolute Beginner 's Guide til eBay , " Michael Miller anbefaler finde den sande værdi af en post , før du byder . Også søge eBay afsluttede auktioner for at finde ud af hvor meget lignende har solgt for i fortiden . Side 46 .
 • eBay købere kan give feedback for sælgere baseret på den type af service de har modtaget . Dette påvirker sælgerne score , som i sidste ende bestemmer vilje andre kunder til at købe fra ham eller hende .
 • Stil spørgsmål til sælgeren , hvis du ikke er sikker på RAM , han tilbyder . Det er bedst at gøre dette, før du vinde bud eller at foretage købet . Ændring af dit sind om at købe en vare , efter at du har vundet buddet eller afgivet ordren vil påvirke din bedømmelse og eventuelle fremtidige transaktioner på eBay .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan downloade til en printer HP Deskjet 5150   

  Kommentarer

  Code:
  change