hvordan man kan konvertere en bærbar computer skærm til en stand alone -skærm

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-17

Oprettelse af en stand alone bærbar skærm kan gøres med brug af den rigtige software . Gennem brug af denne software , vil den bærbare computer ikke vise, hvad der er produceret af den bærbare computer , men vil vise oplysningerne fra en anden computer at skabe en udvidet skrivebord . Dette scenario er praktisk for folk der kan lide at arbejde på flere projekter på én gang

Du skal bruge: .
Stationær computer
. Laptop .
Trådløs router .
Ethernet -kabel .

MaxiVista


1 .
Sørg for at din bærbare og stationære computer er forbundet til hinanden . Dette kan opnås ved hjælp af et trådløst netværk , eller ved at tilslutte to computere med et Ethernet- kabel .
2 .
Køb og download MaxiVista programmet fra den officielle hjemmeside.

3 .
Åbn MaxiVista_Setup_PrimaryPC. exe installere programmet på din stationære computer . Følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din stationære computer .
4 .
Åben MaxiVista_Setup_SecondaryPC. exe på din bærbare computer . Igen , følg vejledningen på skærmen for at installere programmet .
5 .
Højreklik på den MaxiVista anmelderen , der dukker op i nederste højre hjørne af dit skrivebord . Klik på indstillingen " Aktiver sekundære skærm . " Dette vil gøre den bærbare computer skærm til en sekundær skærm .

Input direktør


1 .
Download Input direktør fra den officielle hjemmeside. Du bliver nødt til at hente det på din stationære computer og din bærbare computer .
2 .
Åbn programmet setup. exe som downloads på din stationære computer , og følg instruktionerne på skærmen for at installere programmet. Gør det samme på din bærbare computer.
3 .
Åbn Input direktør ikonet på din bærbare computer og oprettede " slave " skærm . Dette er den sekundære skærm , der ville være din bærbare skærm . Klik på " Slave Configuration " fane i vinduet , der vises . Klik på knappen "Tilføj" i denne fane . Skriv IP-adressen på din bærbare computer , og tryk på " Enter ". Gå derefter til fanen mærket " Main " og klik på knappen " Aktiver som Slave . "
4 .
Åbn Input direktør på dit skrivebord og oprette " master " skærm . Det samme vindue , som dukkede op på den bærbare computer vil blive vist . Klik på " Master Configuration " fanen . Igen , skal du klikke på " Tilføj " knappen og skriv IP- adressen på din bærbare computer. Dette vil konfigurere computeren som slave og skrivebordet som master .
5 .
Klik på " Main " fanen , og klik på knappen "Aktiver som Master . "

Screen Recycler


1 .
Sørg for, at både din bærbare og stationære computer er forbundet til hinanden . Dette kan opnås ved hjælp af et trådløst netværk , eller ved at tilslutte to computere med et Ethernet- kabel .
2 .
Download Screen Recycler ind fra den officielle hjemmeside. Dette program er kun til Mac OS . Hent " JollysFastVNC "programmet til din bærbare.
3 .
Åbn " ScreenRecycler. app " filen på skrivebordet , og følg anvisningerne for at installere programmet på din computer .

4 .
Åbn " JollysFastVNC. app " filen på din bærbare computer , og følg anvisningerne for at installere programmet på din bærbare computer.
5 .
Åbn " JollysFastVNC " når det er installeret , og klik på den grønne knap i øverste højre hjørne af vinduet for at muliggøre fuld-skærm . Nu kan du trække filer fra skrivebordet til bærbar skærm .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du en bluetooth 

Kommentarer

Code:
change