hvordan man kan konvertere mp4 til mp3 på en mac gratis

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-17

MP4 er et populært videoformat , som komprimerer videoer i høj kvalitet formater og samtidig holde filer forholdsvis lille . MP3 , på den anden side , er et populært lydformat , der er bredt understøttet af en række programmer og medieafspillere . Hvis du er interesseret i lyddelen af en MP4 -fil , kan du konvertere den til MP3 -lyd og uploade til din bærbare medieafspiller eller lyd program . Konvertere en MP4 fil til en MP3- format på din Mac-computer ved hjælp af en freeware medie konverter program
1 .
Hent og installer en freeware Mac medier konverter program som Kigo Video Converter ( se afsnittet Ressourcer for link til download siden ) . Dette program giver dig mulighed for at konvertere MP4 video filer til MP3 lydformat .
2 .
starte programmet efter endt installation og klik på " Tilføj filer " knappen på toppen for at iværksætte " Åbn " dialogboksen . Find din MP4 video fil fra den mappe , hvor filen blev gemt , og klik på " Åbn " for at importere den til Media Converter -programmet.
3 .
Klik input MP4-fil og klik på " Play " for at få vist det på skærmen , før du fortsætter at konvertere det til MP3 -format . Vælg " MP3 " i profilen og klikke på " Generelt " -knappen.
4 .
Skriv output filnavnet og vælge output mappe, hvor du ønsker at gemme den konverterede fil . Vælg start og stop tid, hvis du ønsker at trimme produktionen lydfil . Klik på " Audio " -knappen , og vælg " MP3 -codec , "hvis det ikke er valgt som standard . Vælg en minimum bitrate på 128 kbps og et minimum målefrekvens 44. 100 . Vælg " 2 " i " kanaler " boksen.
5 .
Klik på " Encode ". Medierne konverter vil konvertere MP4 video fil til MP3 lydformat .

gode råd og advarsler


  • overveje en anden freeware Mac konverter program som AVC Video Converter ( se Resources efter et link til download siden ) .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere en bærbar computer skærm til en stand alone -skærm     

    Kommentarer

    Code:
    change