hvordan man kan læse et blad på iPad

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-31

Digitalt indhold på en tablet enheden synes skræddersyet til at læse et blad på iPad . Magasiner størrelse og tæthed af farve og billeder låne i digital form mere end sige en avis . Selv om det kan ændre også med Aviser bliver ændret til at passe til digital form også .
Wired og Sports Illustrated er blot to magasiner lancere en IPAD ansøgning . Det spændende ting er den måde vi læser et blad på iPad vil dynamisk ændre den måde, vi oplever magasiner . Genrer som sport og musik , ligesom tegneserier synes at vokse en ny ben med IPAD .

Du skal bruge:
IPAD
. IPAD apps .


1 .
Første ting at gøre for at læse et blad på iPad er at købe dig en IPAD . Der er iPads klar til pre -order på 12 marts . WiFi -modeller kan afhentes eller reserveres på Apple Store for april 3rd. Hvis du vil have WiFi/3G model, du bliver nødt til at vente , indtil slutningen af april selv.
to .
Næste skridt til at læse et blad på iPad er at hente programmerne til at læse iPad magasiner . Kablede og Sports Illustrated har udviklet nye programmer til IPAD . IPAD er det perfekte format til fuldfarve digital tegneserier med sin skærmstørrelsen fleste har samme størrelse som print tegneserier .
3 .
Når du har downloadet Magazine app lege med de funktioner , forventer mere integration funktioner . Dette vil være en revolutionær måde at læse et blad på iPad . IPAD de integrerede medier ; kabel vil give læserne til at læse en produkt anmeldelse end røre et foto for at hoppe til en video af produktet . Annoncer kan også være interaktive . I Wired IPAD demo demonstranten rørt en Camaro annonce forårsager bilen til at vende rundt 360 grader .
4 .
Når du læser et blad på iPad du gemmer enorme udgifter til print produktion og distribution til bladet producenterne . Se efter nye features fra de omkostningsbesparelser , som integration, konkurrencer og på tværs af bestøvning af medier . For ikke at nævne den massive fordele for miljøet fra mindre papir til flere læsere .
5 .
Sports Illustrated i deres video lanceringen af sin IPAD app viser , hvordan perfekte læser et blad på iPad om sport vil blive. Tænk integration med live events , til video klip forbedre en historie . Den digitale versioner se en lang række medier ikke tilgængelig i trykte magasiner i øjeblikket .
6 .
anden brug , eller integration , når du læser et blad på iPad er for social networking websites . Jeg kunne forestille det ville blive fremmet , således at nå øjne så mange flere mennesker . Disse er blot nogle af magasinet muligheder for IPAD ; holde dine øjne ud på dine favoritter

gode råd og advarsler


 • Tjek de mange Apple- fora derude af . hvad magasin titler kommer .
 • Vent at se reaktionen fra den første generation IPAD .
 • iPad ikke køre OS X eller har en Intel Processor
 • IPAD har lav batterilevetid
 • IPAD har ingen gummi opbakning til jævn skrive
 • iPad ikke har en web- kamera
 • iPad tillader ikke multi tasking
 • iPad doesn 't imødekomme Adobes Flash


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan købe dele af en computer billig   

  Kommentarer

  Code:
  change