hvordan man kan sammenligne laptop GPU’er

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-09

En GPU ( eller Graphics Processing Unit ) er den del af en computer , der giver din maskine til at vise 3D grafik til videospil eller mere avancerede styresystemer som Windows 7 . Når man sammenligner GPU'er , mener enhedens struktur , 3D-funktioner , programmering design og opløsning
1 .
Overvej , om en GPU er " integreret " eller " dedikeret ". En integreret GPU er bygget direkte ind i bundkortet . En dedikeret GPU er en separat enhed i computeren . Den største fordel for en dedikeret enhed er , at det vil have sin egen hukommelse udbud og vil ikke bruge nogen af computerens RAM til at operere.
2 .
Overvej 3D-funktioner . Visse GPU'er er designet til at blive brugt med en masse 3D computersoftware ; andre bare designet til at give en computer til at køre og ikke gøre for meget andet . Hvis du bruger en lot af software, der skal behandle 3D computersoftware , skal du Sørg for enhver GPU du køber er i stand til det.
3 .
Overvej typer af programmer , du vil bruge . Visse GPU modeller er designet primært til video spil. Mens disse enheder vil være meget magtfulde, behøver du ikke at gå til udgift, hvis du kun bruger din computer til at tjekke e-mails og send chatbeskeder .
4 .
Overvej GPU maksimale opløsning . Opløsning henviser til den samlede størrelse af et billede , målt i pixels. Hvis du planlægger at bruge en high-definition-skærm eller anden form for video projektor , du vil få brug for en GPU med stor opløsning kapacitet til at sikre, at det billede , der vises ser ud som klare og tydelige som muligt .


Previous:nothing Next:hvordan man får den cd til en Lexmark x63 printer 

Kommentarer

Code:
change