hvordan man kan scanne en formular til et dokument

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-11

Du kan scanne en side og gemme den i mange forskellige filformater . Men hvis du ønsker at scanne en trykt form og gøre , som udgør en del af et større dokument , du har færre muligheder . Du er nødt til at sikre, at du gemme formularen i et filformat , som du kan indsætte i et dokument . Det bedste format er et billede format , og det er ikke svært at gøre

Du skal bruge: .
scanner ( eller alt-i- en printer )
. Dokument software .


1 .
Bestem filformat kompatibilitet . Det meste afhænger af den software , du vil bruge til at oprette dit dokument . Forudsat, at du vil bruge enten et tekstbehandlingsprogram eller en desktop publishing software , kan du indsætte billeder i følgende formater : GIF , JPEG eller PNG . Vil du ønsker at gemme de scannede form i et af disse formater .
2 .
Scan formularen . Placer skemaet til scanneren eller i det dokument feeder af en alt- i -¨¦n printer med scanning . Tryk på " Scan "knappen eller bruge software til at starte scanningen. Det scannede billede vises på din computerskærm .
3 .
Gem formularen . Vælg " Gem " fra " File " menuen scanningssoftwaren . Vælg enten GIF , JPEG eller PNG som filformat , skal du skrive et filnavn og navigere til den mappe, hvor du vil gemme filen . Klik på " OK ".
4 .
Placer form i dit dokument . I Microsoft Word , " Indsæt billede " vælg navigere til den mappe, hvor du gemte den form , skal du vælge filen og klik på " OK ". I Microsoft Publisher , skal du vælge " Picture "værktøj , klik og træk for at tegne en pladsholder for den form , navigere til den mappe , hvor formularen er gemt , marker filen og klik på " OK . "
5 .
Tweak placering og gemme dokumentet . Undersøg side for at se , hvor formularen er placeret . Hvis det er nødvendigt , trække i kanterne af billedet boksen for at ændre størrelsen på formularen , eller Klik og træk hvor som helst i midten af formularen til at flytte hele skemaet op , ned eller til den ene side . Gem dokumentet , når du har tilføjet andet indhold, du har brug for .

gode råd og advarsler


  • Overvej om dokumentet skal vises på en computerskærm eller udskrives side . Til udskrift til mindst 300 dpi scanning . For et dokument , som kun kan ses på en skærm , kan du bruge en lavere opløsning , ned til et minimum på 72 dpi.


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre en CMOS-batteriet på en Acer Aspire 1500     

    Kommentarer

    Code:
    change