hvordan man kan se film på en computer ved at køre et kabel fra computeren til tv’et

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-16

De fleste moderne stationære og bærbare computere er udstyret med en dvd -afspiller , hvis din ikke gjorde det, kan du stadig se film på din computer . Selv om der er en lille smule mere i processen end blot at forbinde et kabel til to enheder , er det stadig en forholdsvis enkel procedure , at man skal kunne udføre i en meget begrænset mængde tid

Du skal bruge: .
Male-til-mand VGA-stik kabel .
DVI til VGA adapter ( hvis nødvendigt).
RCA -stik -kablet.


1 .
Kontroller , at din DVD -afspiller er tilsluttet til dit tv og er i orden . Nu slukker dit TV .
2 .
Sæt den ene ende af din mandlige-til- mand VGA ( Video Graphics Array ) kablet i den relevante port , som ligger på siden af computeren . En VGA- kabel tilsluttet til denne store rektangulære port vil overføre billedet oplysninger fra din computer . Nogle computere har en DVI ( Digital Video Interface ) port i stedet for en VGA , men det rektangulære havnen ligner en DVI . Hvis dette er tilfældet med din computer , skal du sætte den ene ende af din VGA -kabel til en DVI adapter og sæt derefter adapteren i porten i computeren .
3 .
Sæt den anden ende af VGA kablet til bagsiden af din tv i VGA -porten . Denne port er placeret på bagsiden af tv'et , nær hvor lyd og strøm kabler er placeret .
4 .
Sæt den ende af et RCA ( Radio Corporation of America ) audio kablet ind i stikkene på siden af computeren . Det er disse kabler , der vil overføre lyd oplysninger . Nogle computere bruger en enkelt audio stik i stedet for en to-strenget stik. Hvis dette er tilfældet med din computer , skal du købe en RCA -kabel med et enkelt stik i den ene ende og to røde og hvide stik på den anden . Sæt farvekodede stik i det tilsvarende audio stik på bagsiden af tv'et og det enkelte stik i audio stikket i den bærbare computer .
5 .
Tænd dit TV og brug din fjernbetjening eller knapper for at rulle gennem listen af input i dit TV 's menu . Vælg den indgang , som computeren er tilsluttet . På dette tidspunkt , vil computeren og tv kædes sammen og vise den samme skærm .
6 .
Tænd din DVD -afspiller , der nu er forbundet til både computeren og tv'et, indsætte et film og se den på skærmen af din computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan vågne op sove funktion i en digital Microsoft keyboard 

Kommentarer

Code:
change