hvordan man kan servicere en bærbar computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-08

Udførelsen af en elektronisk enhed kan lide over tid, på grund af slid-og tåre effekter af daglig brug . Over tid kan en bærbar computer samle støv og andre forurenende stoffer i forbindelse med rutinemæssige brug , og medmindre renset , vil enheden blive langsommere . Korrekt vedligeholdelse praksis vil forbedre den måde, den bærbare computer ser ud og føles , forbedre sin produktivitet og resultater og også i høj grad styrke sin levetid

Du skal bruge: .
Laptop
Brugsanvisning .
Blød , tør klud .
Bomuld-podninger .
Trykluft.

Process


1 .
Læs brugervejledningen for instruktioner eller anbefalinger fra fabrikanten om at servicere bærbare computer. Selv om de fleste bærbare computere er stort set den samme med hensyn til form -factor , fysiske forskelle på grund af størrelse og model bør tages i betragtning.
2 .
Sluk den bærbare computer og koble det fra strømforsyning . Placer den bærbare computer på en plan overflade i en praktisk højde for dig . Husk at tage netledningen og fjerne batteriet under enheden .
3 .
Rengør LCD- display . Placer den ene hånd bag topdækslet på den bærbare computer ( plastic shell bag LCD -panelet ) til støtte, og rengør displayet med en ren klud . Brug en blød , fugtig klud til at fjerne støv på overfladen fra skærmen , tørrer forsigtigt hen over skærmen i én retning . Start fra øverste venstre kant og arbejder dig vej til den nederste højre kant , i glat blide bevægelser . Aldrig bruge væv eller papir servietter til at rengøre LCD- panelet , fordi slibende tekstur kan ridse skærmen .
4 .
Rens eksterne plastichus med en blød , fugtig klud . Brug et rensemiddel til at fjerne støv fra overfladen , spray på et hjørne af kluden og tør hen over sagen , fra ende til anden . Blæse støv fra sprækker i bunden og siderne , og rengør med kluden . Når du er færdig , tørres overskydende væske med en tør klud .
5 .
Rengør tastaturet ved hjælp af en dåse komprimeret luft . En bærbar computer tastatur indsamler de mest forurenende stoffer , fordi dens riller er udsat for, og er ideel til at fange støvpartikler . Der henvises til din manual for at finde ud af, om nøglerne kan tages fra hinanden . Fjerne støv på overfladen ved at tørre tastatur med en blød klud , så spray fra den komprimerede luft kan holde dysen på en femogfyrre graders vinkel . Hold dysen omkring en tomme fra tastaturet , spray til den vandrette riller først og derefter den lodrette riller .
6 .
Rens alle udsatte havne . Brug vatpinde til forsigtigt at fjerne støv fra havne; brug ikke væsker eller sprays . Havne er følsomme komponenter-være forsigtig , når du rengør udsatte regioner , som den mindste pik i den forkerte retning , kan det beskadige hele komponenten .

gode råd og advarsler


 • Rens din bærbare computer mindst en gang om måneden for at få mest muligt ud af det . Korrekt , vil rutinemæssig vedligeholdelse slippe af forurenende stoffer , som kan bremse det ned , og holde det ud som nyt . Medmindre en hardwarekomponent er beskadiget , servicering en bærbar derhjemme er mere praktisk end at tage det til en tekniker .
 • Forsøg ikke at skille den bærbare computer , hvis det stadig er inden for garantiperioden , fordi det vil gøre garantien ugyldig . Til vedligeholdelse af interne komponenter , tage det til en ekspert .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan sammenligne AMD 64- bit & Intel Pentium   

  Kommentarer

  Code:
  change